Coelogyne speciosa
Re: Coelogyne speciosa
Fakt? Tak to je bomba. Jsem zvědavý, jestli máš tuhle nebo variantu salminicolor. To by byla bomba.
olaw píše:Fakt? Tak to je bomba. Jsem zvědavý, jestli máš tuhle nebo variantu salminicolor. To by byla bomba.
No doufám, že salminicolor. Abysme mohli vyměnit.
-
Karlos
- Kontaktovat uživatele:
Olaw: Opravdu parádní. Tak to má vypadat!
¨olaw píše:Vždycky když jsem prohlížel fotogalerie na internetu a zabrousil na Coel. speciosu, kde je více květů najednou a nádherně visí z okraje květináče, tak jsem si říkal, že se toho ani nedočkám. No, sice je to jen pět rozkvetlých květů, ale už to samotné vypadá dobře. Proto je lepší nechat rostliny pořádně narůst, než je zase přesazovat a dělit.
Jardo taky moc pěkná,to se to Jarouškovi odpočívá pod takovými kousky, co?
- jana.goldova
Nádherná. Já se dnes vrátila z dovolené a zjistila, že mi kvete další květ na stejné pahlíze a že bude asi ještě jeden, tzak mám taky radost, i když je to zatím jen jedna kvetoucí pahlíza.
Vykvetla Coelogyne speciosa, kterou mám od Evy. Jaký je správný název zelené a hnědé variety? Díky.
Název nevím, květ skvostný
Evo, ty jsi si pučovala od Aleše tu knížku o Coelogyne viď? Tam to nepíšou? Taky by mě to zajímalo.
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
olaw píše:Evo, ty jsi si pučovala od Aleše tu knížku o Coelogyne viď? Tam to nepíšou? Taky by mě to zajímalo.
ještě ji mám u sebe. Jdu hledat. Ale s mojí angličtinou musíte být trpěliví.