Epifitní kmen
Re: Epifitní kmen
HAKI píše:Když se přerovná půl skleníkupodleze a příplácne se na sklo i nějaká fotka vznikne.Na akátu to zatím zvládám s touto kytičkou .
Ach to je nádhera.... a vůbec všechno
Jem zvědavá ,jak bude květ vypadat..
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
To já taky každý rok se mě zdá trochu jiná-možná blbnu .A minulý rok mě překvapila jak dlouho udržela květ.
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
HAKI píše:Mám takový nápad a potřebuju poradit .Na epifitním kmenu mě nejde Monstera dubia(už je na několikátém místě)pravda v botanický roste uplně jinde myslím v jiném prostředí a substrátu. Začala růst Marcgravia sp. Ale je v drcené piniové kůře.Třetí foto -začíná obrážet.No a teď to hlavní .Od Milana jsem získala Pyrrosii astatu a je v zajímavém drobném substrátu –žádné rozpadající složky .Tak mě napadlo jestli by to šlo na Monstera dubia, Marcgravia sp. a možná i na Pyrrosii (je na 3fotu)docela by mě to zajímalo jestli to půjde –tak když nic neřeknete tak to zkusím.
Šoupnu to sem ještě jednou(asi to zapadlo) třeba někdo kouknete
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Květ už je na světě asi se už se víc nezmění -hlavně strašně leze za světlem a za chvilku se bude plazit po okně. 
Je úchvatnýýýýý 
-
zahradnik
- Kontaktovat uživatele:
No Kačko nádhera. To je přesně podle mého gusta. Ještě něco převislého jako Sphyrospermum, Hoya, Columnea nebo Rhipsalis a sem tam kapradina a bude to dokonalý. Ale už těď bych na něj mohl koukat od rána do večera. Můžu se zeptat na podmínky v místnosti ? Přeji hezký den.