Věra píše:Evo, to není výstava ale setkání orchidejářů,napíši jen kdo z dobrých orchidejářů se zůčastnil: p. Kalous, Aleš Dvořák,p. Vágner, Ludo Verdyck,
p.Voříšek,p. Kratochvíl,,,,,,ostatní ať napíši ostatní, mě se to jevilo jako velice povedené......každý si odvezl co potřeboval, nebo co chtěl....
Věro, dnes jsem na tom equestrisu od Luda našla několik macatých červců. Kde se doteď schovávali nevím, ale je to už podruhé, co jsem si je od něj přivezla. Není to stížnost

puklic na kytkách p. Voříška jsem si taky všimla až doma a ty se přitom přehlédnout nedaly. (To je jen vidět, že jak můžu nakupovat, tak nevidím neslyším. Proto jsem taky dnes doma slíbila, že na orchideu bohemicu nepojedu.) Jen doufám, že ten je před prodejem "ošetřil" a nebude z toho nápor. Píšu ti to proto, že by možná bylo dobře, aby to Ludo občas něčím postříkal.
PS: Ještě bych potřebovala poradit, jak s tím sukulentem. Máme od Kačenky takovou tu "cibuli" s bíle flekatými listy navrchu. Zatím sem ji jednou zalila a hned vyrost nový lístek. Jaké teploty, jak často zalévat? Díky, G.