Habenaria medusa (syn. H. myriotricha)

Další rody, které se do předcházejících škatulek nevejdou nebo nevíte kam je zařadit
Odpovědět
Gabča

Re: Habenaria medusa (syn. H. myriotricha)

Příspěvek od Gabča »

Moje habenarie už asi zdechla. Vršek byl uhnilý a byly tam takový ty miniaturní bílý háďátka. Prostředkem vyžraná/vyhnilá díra až doprostřed pahlízy. Máte někdo představu, jestli se to ještě dá zachránit? já si myslím, že shnije celá :( :( :(
Zdenka

Příspěvek od Zdenka »

Gabča píše:Moje habenarie už asi zdechla. Vršek byl uhnilý a byly tam takový ty miniaturní bílý háďátka. Prostředkem vyžraná/vyhnilá díra až doprostřed pahlízy. Máte někdo představu, jestli se to ještě dá zachránit? já si myslím, že shnije celá :( :( :(

Tak to vidím černě. Možná, še by se dala reklamovat?
Zdenka

Příspěvek od Zdenka »

kajmii píše:To jsem měla asi štěstí, mě lístečky vydržely (zatím). Stejně pochybuju, že se to podaří, už má skoro opadávat a místo toho raší a ještě takhle pomalu...

Kajmii, jaký je současný stav?
kajmii
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kajmii »

Zdenka píše:
kajmii píše:To jsem měla asi štěstí, mě lístečky vydržely (zatím). Stejně pochybuju, že se to podaří, už má skoro opadávat a místo toho raší a ještě takhle pomalu...

Kajmii, jaký je současný stav?

Stejný :( . Možná špatný substrát, nevím....ale přesazovat se mi to moc nechce, abych to ještě nepokazila víc než je...
Zdenka

Příspěvek od Zdenka »

Když se podíváš vedle do fora a přečteš si, jak postupovala ta Wiolanina, tak je jasné, že začátek je hrozně pomalý. Tak budem čekat a doufat. Ta moje možná trošku popolezla, ale jen trošku. Tak rosím a prosím...
EvaJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od EvaJ »

tak hlásím, že už rozkvétáme. Jak jste na tom ostatní ? Zimovala jsem v normální pokojové teplotě, naprosto nasucho a začátkem února jsem začala rosit substrát a pomalu zálivku zvyšovat.
Přílohy
DSCN2779.JPG
DSCN2781.JPG
olaw
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od olaw »

To už? To je teda fofr. Vždyť jsem tam byl nedávno? Je krásná.....
Natasha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Natasha »

Paráda. Už sa teším na fotku s plným kvitnutím. :-). Bála som sa ju objednať, že sa mi nepodarí prezimovať hľuzu. Ale teraz to vyskúšam.
Zdenka

Příspěvek od Zdenka »

EvaJ píše:tak hlásím, že už rozkvétáme. Jak jste na tom ostatní ? Zimovala jsem v normální pokojové teplotě, naprosto nasucho a začátkem února jsem začala rosit substrát a pomalu zálivku zvyšovat.

Mám teprv prťavý lístky. Je to nějaký rozbitý...Tvoje je krasavice a na plně rozkvetlou se moc těším. Přidej prosím něco více podrobností - substrát, světlo, teplota. Děkuji a gratuluji
EvaJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od EvaJ »

Zdenka píše:
EvaJ píše:tak hlásím, že už rozkvétáme. Jak jste na tom ostatní ? Zimovala jsem v normální pokojové teplotě, naprosto nasucho a začátkem února jsem začala rosit substrát a pomalu zálivku zvyšovat.

Mám teprv prťavý lístky. Je to nějaký rozbitý...Tvoje je krasavice a na plně rozkvetlou se moc těším. Přidej prosím něco více podrobností - substrát, světlo, teplota. Děkuji a gratuluji

Zdeni, na straně 2 tohoto vlákna jsem dala rady, které mi mailem poslal pan Haager. Držela jsem se jich. Žádné studené zimování, hezky v teple.
Odpovědět