Prodej...
Re: Prodej...
V rozích jsou provrtány a pak je v nich provlečen drát, na konci očka a do nich drát na zavěšení.
- miro
- Kontaktovat uživatele:
tak diky za inspiraci,ja budu taky vytvaret
) nejak jsem se k tomu driv nedostal.
Pekny den.
http://luludi.rajce.idnes.cz/
http://luludi.rajce.idnes.cz/
cernosekc píše:pavelheger píše:Čestmíre,
fotka fleku by nebyla?
Hezký den
Pavel
Fotka fleku by byla,ale je to foceno po odřezání a zasypání skořicí,dnes jsem na to koukal a je to pěkně zaschlé,uvidím,co bude dělat dál.Chtěl jsem se ještě zeptat,katleja je zasazená v hoblinách,někde tu jsem četl,že se v nich nemá nechávat dlouho,že pak hnijí,tak mám ji přesadit?Nebo nechat to až na jaro?
Tak letos katleja od Vás opět nasadila na květ,krásná dvě poupata..a koukám,opět se na té pahlíze vytvořil ten samý černý flek,co vloni..očistil jsem to a zasypal skořicí...a je klid..nevím čím to je.
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jsem rád, že se daří. Co způsobuje ty fleky, ale bohužel netuším. Mně osobně kachny moc nejdou, tak bych se ani neodvažoval spekulovat nebo dokonce radit.
Hezký den
Pavel
Hezký den
Pavel
- josef1josef
To Jan Mazac:
můžeš prozradit čím to máš vystlané?
Myslím to vlákno, je to kokos? V BZ v Táboře mají z takového vlákna celé košíky, ale tu cenu jsem raději zapoměl a hledám náhražku, zatím používám zbytky z kokočipsů, ten odpad.
J.
můžeš prozradit čím to máš vystlané?
Myslím to vlákno, je to kokos? V BZ v Táboře mají z takového vlákna celé košíky, ale tu cenu jsem raději zapoměl a hledám náhražku, zatím používám zbytky z kokočipsů, ten odpad.
J.
- Mila.J
- Kontaktovat uživatele:
V kokočipsech je jen drť. Pěkné pevné kokosové vlákno se dá pořídit ve zverimexech naducaný pytlík za 50kč. Používají to jak nastýlka křečkům a kdoví čemu. Na výstelku stěn košíků ideální.
Já ji koupil v květinářství, je to to, co se občas omotává kolem kvítek 

Cycnodes Wine Delight J.E.M. 500kč květuschopná