Cambria
Re: Cambria
Ďakujem za radu. Pátrala som po tej orchideji dalej pravdepodobne to bude asi Degamoara hybrid rodu: Brassia Miltonia Odontoglossum.
Milko, první je Burrageara Nelly Isler, druhou ale jistě nepoznám.
Colmanara Massai Red je tohle, ta Vaše bude nejspíš nějaké Odontoglossum, mám dost podobné, ale přesný název nevím
Dobrý den,
koupila jsem tuto cambria, je mi jasné, že to budě nějaký hybrid, jen bych ráda věděla, zda je chladnomilná. Nyní ji mám venku na stromě. Chtěla jsem něco do chladu a pak jsem zjistila, že některé jsou pro teplejší prostředí. Netušíte někdo?
koupila jsem tuto cambria, je mi jasné, že to budě nějaký hybrid, jen bych ráda věděla, zda je chladnomilná. Nyní ji mám venku na stromě. Chtěla jsem něco do chladu a pak jsem zjistila, že některé jsou pro teplejší prostředí. Netušíte někdo?
nějak se mi nedaří vložit fotku 
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
KvetaD. píše:nějak se mi nedaří vložit fotku
v hlavní nabídce, hned v prvním vlákně " O fóru .... " je téma vkládání fotek.
-
Moncidalka84
Chci se zeptat,kam mám dát odkvetlou Cambrii,které narostla už docela velká a pevná pahlíza?Mezi teplomilné nebo chladnomilné?Děkuji
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
mezi chladnější a v létě jí prospěje letnění, pokud máte tu možnost
-
Gabča.H
- Kontaktovat uživatele:
Co s odkvetlou cambrií, když nevím, jaký je to druh? Dát jí do chladna - 14-16 stupňů nebo nechat v pokoji, kde je 22-24 stupňů. Na cedulce je napsána pokojová teplota, ale já měla i u cymbidia napsánou vysokou teplotu v zimě a ono jí nesnáší