Moje zimnní zahrada

Teplota, světlo, letnění či zimování, skleník nebo parapet, květináče, truhlíky, mísy ...?
jindrich.po

Re: Moje zimnní zahrada

Příspěvek od jindrich.po »

olaw píše:Já jsem musel na zaskleném balkóně rozvěsit netkanou textilii, protože slunce je opravdu silné i v zimních měsících. Jinak je tam teď příjemných 17°C, takže jsem tam nastrkal všechny chladnomilné orchideje, aby se začínali pěkně rozrůstat....

Já tam teplotu reguluji v zimně přes den tam je kolem 20 až 23 a pak na noc snížím teplotu na 16až 18 záleží jak je venku ale takto jsem to vypozorovala a snad každá nasadila na květy tak kolem vánoc to byla nádhera
zuzana

Příspěvek od zuzana »

Tak v takejto záhrade by som kávičkovala od rána do večera a beda tomu,čo by ma chcel vyhnať! :D
jindrich.po

zuzana píše:Tak v takejto záhrade by som kávičkovala od rána do večera a beda tomu,čo by ma chcel vyhnať! :D

Díky jsem velmi ráda že se vám libí a velmi jsem se nasmála opravdu je to dobrá relaxace a při kávě mám čas přemyšlet jak to ještě vylepšit ;) ;)
EvaJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od EvaJ »

můžu se zeptat jak máte řešené vytápění ?
jindrich.po

EvaJ píše:můžu se zeptat jak máte řešené vytápění ?

Máme tam normální radiátor a teplotu reguluji aby byla dostatečná vlhkost je tam fontána a podle vlhkoměru se řídím
Kyra

Příspěvek od Kyra »

Opravdu nádhera, na to člověk musí být náležitě pyšný, blahopřeju a tiše závidím.
lm26

Příspěvek od lm26 »

mám dotaz na olaw: ten zasklený balkon, je panelákový balkon? A pokud ano je tam nějak vyřešená izolace? Moje matka má balkon také zasklený a v zimě jí tam zmrzla voda v kbelíku, takže se tam nic pěstovat nedá. Pořád přemýšlíme nad nějakým přiměřeným zateplením na zimu.
Věra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Věra »

Jindřich,
musím říct opravdu super,to bych si ještě přála,ale to už asi nestihnu, myslím,že finančně je to náročné.....
jindrich.po

lm26 píše:mám dotaz na olaw: ten zasklený balkon, je panelákový balkon? A pokud ano je tam nějak vyřešená izolace? Moje matka má balkon také zasklený a v zimě jí tam zmrzla voda v kbelíku, takže se tam nic pěstovat nedá. Pořád přemýšlíme nad nějakým přiměřeným zateplením na zimu.

Máme rodinný dům stále jsme přemyšlely jak to udělat taky jsme myslely zastřešit balkon ale pak přišel nápad na garáži která je součástí baráku.Z kuchyně manžel vyboural dveře tak a je tam topení je to vlastně další místnost jen je prosklená.
jindrich.po

Věra píše:Jindřich,
musím říct opravdu super,to bych si ještě přála,ale to už asi nestihnu, myslím,že finančně je to náročné.....

Finančně nás to přišlo na 200 OOOtisíc je to dost ale zas někdo má rád auta nebo motorky,myslím když máme nějaké to hobby tak by si člověk měl udělat radost a když je ta možnost tak proč né
Odpovědět