Koupě - prodej
-
Karlos
- Kontaktovat uživatele:
Re: Koupě - prodej
Milan, čéče, to je fakt neuvěřitelný....ach jo achichiach.
-
Karlos
- Kontaktovat uživatele:
Nemáte někdo lidi Dendrobium densiflorum? Takové to celožluté, s hustými dlouhými hrozny. A co D. wardianum, devonianum, fymbriatum????
Karel .
Karel .
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Karlos - mám D. fimbriatum, ale ještě není k dělení. Ale v Terra koruně jsou Dendrobia v nabídkce, tak se koukni.
-
Karlos
- Kontaktovat uživatele:
Eva: právě že tahle nejsou.
Karlos: jsou to běžný druhy v Německu, i tu phoeniceu už jsem ti tam domluvil, máš-li zájem. V listopadu chci jet nakupovat, pokud máš zájem a přidáš na benzín do Mnichova, tak si ty kytky přivezeš.
-
Karlos
- Kontaktovat uživatele:
Milan: No tu phoeniceu bych bral na tuty....otázka je jak je to s cenou těch dendrobií. Mám totiž děravé kapsy....mno, ale kdyby to bylo kolem 200 kč, echm, to bych byl happy.....kvík 
Phoenicea by vyšla na dvanáct euro. Dendrobka stojí u O and More kolem 14. Jestli chceš ludové ceny, musíš k Ludovi. ale zase si nekoupíš to co chceš. Pořiď jehlu a nit a zašij kapsy.
Milane,
odkud jsi, že bych se k Vám přidala ,ale potřebuji vědět ky jedete, musím si vzít dovolenou pokud to není v sobotu. Jsem od Benátek nad Jizerou.
V neděli jedu k Ludovi nakoupit pro jednoho pána do Ostravy, tak kdyby někdo chtěl napište co a zeptám se, popřípadě na email napište svojí adresu, ráda to udělám, já bych zase ráda do Brna...
odkud jsi, že bych se k Vám přidala ,ale potřebuji vědět ky jedete, musím si vzít dovolenou pokud to není v sobotu. Jsem od Benátek nad Jizerou.
V neděli jedu k Ludovi nakoupit pro jednoho pána do Ostravy, tak kdyby někdo chtěl napište co a zeptám se, popřípadě na email napište svojí adresu, ráda to udělám, já bych zase ráda do Brna...
-
AniLa.
Věra píše:Já bych vyměnila nějaká Cymbidia,,kvetou a rostou dobře,ale místa málo,klidně za Pragmipedium nebo Catleyu, Laleiu apod
Paní Věrko,prosím nemáte náhodou nějaká cymbídka na prodej,sháním starorůžové:dík
Anila, většinou jsou žlutá,ale pěkná