Tak jsem se nechal navnadit a nechal si Ecuagenerou jedno doručit do Budapešti. Snad mi vydrží Jo a jinak ty dvoubarevný má http://www.popow-orchids.com/modules/sh ... ation_id=5 . Tedy vlastně má jeho potomky. Teď je otázka, nakolik je dvojbarevnost dedičnou vlastností. Hezký den Pavel
Tak takového jsem původně chtěla, ale nevím, jestli to bylo světlem, nebo čím, ale mám květ s narůžovělým štychem. ale nevadí. Zatím mi raší druhou pahlízečku s lístkama a ten původní květ od podzima pořád drží. Neuvěřitelné.
COZE?. TO MAS UZ TAK DLOUHO TEN KVET? TO JE TEDA PARADA...
Katka píše:Tak takového jsem původně chtěla, ale nevím, jestli to bylo světlem, nebo čím, ale mám květ s narůžovělým štychem. ale nevadí. Zatím mi raší druhou pahlízečku s lístkama a ten původní květ od podzima pořád drží. Neuvěřitelné.
Opravdu je to tentýž květ od začátku listopadu a zatím stále nevypadá, že by vadnul. Má taky zvláštní pevnou až drsnou strukturu, proto je tak trvanlivý.
přestože jsem fotku již dávala, přidám ji i sem, abychom mohli případně porovnávat své "úžasňáky" . Na fotce vpravo je Den. hellwigianum, také nový přírůstek z Drážďan, manžel ho nazval šnytlíkem .........
Tak jsem se podíval, jak asi má vypadat květ u toho D. hellwigianum a to je pěknej šnitlik, to Vám povím. Asi si ho pořídím také( aby měla žena co do polévky )