Právě kvete 8
Re: Právě kvete 8
moc hezké..kousky..ten Lepant...jde moc pěkně..
Moc hezké podívání, díky. Ten kříženec lélie se mi moc líbí. Já jsem na ty větší květy
i když Lepanthes je zase tou kresbou listů výjimečný
-
jirka
- Kontaktovat uživatele:
Zdenka píše:Moc hezké podívání, díky. Ten kříženec lélie se mi moc líbí. Já jsem na ty větší květyi když Lepanthes je zase tou kresbou listů výjimečný
Jo, to je pravda, ten je z těch větších. Průměr květu cca 10cm, v poměru k velikosti rostlinky, pěkný. A Lepanthes,ten hezky přirůstá,teď udělal 7 lístků naráz.
No právě, malá rostlina - velký květ, to je ta pravá kombinace pro mne. Určitě jsem byla v minulém životě cirkusák, cikánka nebo něco takového
Miluju pestré barvy, velké květy, to je něco pro mne. Ale chápu i to okouzlení Lepanthesy. Jen si myslím, že panelák pro ně není to nejlepší, tak se budu raději dívat.
-
jirka
- Kontaktovat uživatele:
Zdenka píše:No právě, malá rostlina - velký květ, to je ta pravá kombinace pro mne. Určitě jsem byla v minulém životě cirkusák, cikánka nebo něco takovéhoMiluju pestré barvy, velké květy, to je něco pro mne. Ale chápu i to okouzlení Lepanthesy. Jen si myslím, že panelák pro ně není to nejlepší, tak se budu raději dívat.
Záleží. Ty Lepanthesy, koukni na drromana a u Laelií a Cattleií na Paphia. Hezký kytky a na, relativně, okně.
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
No když je řeč o těch titěrnostech tak něco dám k dobru pro Jirku i pro ty který na to uviděj
,taky pafíčkáři mají teď nudnou čekačku tak alespoň něco ....
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Ještě jeden zatím nasazuje květy jen z jedné strany .Tyhle všechny Lepanthesy jdou v mých podmínkách dobře -teda zatím 
jeden hezčí než druhý...moc se mi líbí...
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
TAK ještě jeden
ale tady mám vždycky problém z otevíráním horní části burského oříšku.Je to už potemnělé foto v HK je pomalu tma