PF 2014

Ostatní témata, která s orchidejemi třeba ani vůbec nesouvisí.
zahradnik
Kontaktovat uživatele:

Re: PF 2014

Příspěvek od zahradnik »

Do příštího roku přeju všem, aby měli dny plné slunce a všechny jejich cesty vedly ke štěstí.
Přílohy
PF.JPG
HAKI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HAKI »

Jen lehká odbočka od PF-dobrý . Neumím posoudit jak je to focený jestli mraky jsou pravý jestli paní (dobře vypadající)leží opravdu na cestě.Bude to zřejmě takový styl focení .Určitě to má i myšlenku.Střelím má to vypadat jako obraz -teda možná...
zahradnik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zahradnik »

Ahoj Hanko. Taky trošku odbočím. Černobílá, ručně kolorovaná, blbě reprodukovaná. Ale jinou momentálně nemám ;) Paní není má a jmenuje se Lenka. Foceno mezi poli za Blížkovicemi za dozoru zrovna cvičících hasičů. Od té doby jsem jejich nejoblíbenější zahradník a neustále se ptají kdy zase :lol:
pavelheger
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavelheger »

Kolorovat jsem zkusil jednou jedinkrát a nedopadlo to zrovna slavně. Ale to už je opravdu hoooodně dávno.
Každopádně mě ale Pavle pořád něčím mile překvapuješ. Už se těším na další (překvapení) :mrgreen:
Hezký den
Pavel
HAKI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HAKI »

zahradnik píše:ručně kolorovaná

Jasně přišlo mě to tak.No jestli viděli zepředu a ještě tajně. :)
zahradnik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zahradnik »

Pavle díky, inspirován mistrem Saudkem, jsem svého času nakoloroval asi třicet fotografií určených na výstavu. Kupodivu mi to šlo celkem dobře. Chce to vlhkou fotku a hodně ředěné barvy.
Hanko bylo to zepředu a veřejně, Lenka jim i zamávala. Když viděli, že tvořím, jeli druhou stranou a pak se vydali, celý sbor po schůzi ke mě do ateliéru, a loudili, tak jsem udělal improvizovanou výstavu a vernisáž jsme táhli až do svítání. Ach to byly časy. :lol:
HAKI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HAKI »

No toto Lenka a celý sbor hasičů :mrgreen: –to se tak někdo má.Postupně jak se odkrýváš se těším taky na další fotky,třeba bude i nějaký hasič-aha vím ,že ne.
Marta1

Příspěvek od Marta1 »

Vážení přátelé a kamarádi z tohoto fora...

Fotit neumím,básník taky nejsem..přeji všem hodně zdraví,klidu a pohody v novém roce...
zahradnik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zahradnik »

HAKI píše:No toto Lenka a celý sbor hasičů :mrgreen: –to se tak někdo má.Postupně jak se odkrýváš se těším taky na další fotky,třeba bude i nějaký hasič-aha vím ,že ne.

Ale ne. Lenka jen mávala. S hasičema jsem pil už sám. :lol: A jestli znáš nějaký sbor hasičů musíš vědět, že není čeho litovat :lol:
Teta

Příspěvek od Teta »

Hmm, tak toto se mi líbí....přidej ještě nějaký.... :)
Odpovědět