PF 2014
-
zahradnik
- Kontaktovat uživatele:
Re: PF 2014
Do příštího roku přeju všem, aby měli dny plné slunce a všechny jejich cesty vedly ke štěstí.
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Jen lehká odbočka od PF-dobrý . Neumím posoudit jak je to focený jestli mraky jsou pravý jestli paní (dobře vypadající)leží opravdu na cestě.Bude to zřejmě takový styl focení .Určitě to má i myšlenku.Střelím má to vypadat jako obraz -teda možná...
-
zahradnik
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Hanko. Taky trošku odbočím. Černobílá, ručně kolorovaná, blbě reprodukovaná. Ale jinou momentálně nemám
Paní není má a jmenuje se Lenka. Foceno mezi poli za Blížkovicemi za dozoru zrovna cvičících hasičů. Od té doby jsem jejich nejoblíbenější zahradník a neustále se ptají kdy zase 
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Kolorovat jsem zkusil jednou jedinkrát a nedopadlo to zrovna slavně. Ale to už je opravdu hoooodně dávno.
Každopádně mě ale Pavle pořád něčím mile překvapuješ. Už se těším na další (překvapení)
Hezký den
Pavel
Každopádně mě ale Pavle pořád něčím mile překvapuješ. Už se těším na další (překvapení)
Hezký den
Pavel
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
zahradnik píše:ručně kolorovaná
Jasně přišlo mě to tak.No jestli viděli zepředu a ještě tajně.
-
zahradnik
- Kontaktovat uživatele:
Pavle díky, inspirován mistrem Saudkem, jsem svého času nakoloroval asi třicet fotografií určených na výstavu. Kupodivu mi to šlo celkem dobře. Chce to vlhkou fotku a hodně ředěné barvy.
Hanko bylo to zepředu a veřejně, Lenka jim i zamávala. Když viděli, že tvořím, jeli druhou stranou a pak se vydali, celý sbor po schůzi ke mě do ateliéru, a loudili, tak jsem udělal improvizovanou výstavu a vernisáž jsme táhli až do svítání. Ach to byly časy.
Hanko bylo to zepředu a veřejně, Lenka jim i zamávala. Když viděli, že tvořím, jeli druhou stranou a pak se vydali, celý sbor po schůzi ke mě do ateliéru, a loudili, tak jsem udělal improvizovanou výstavu a vernisáž jsme táhli až do svítání. Ach to byly časy.
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
No toto Lenka a celý sbor hasičů
–to se tak někdo má.Postupně jak se odkrýváš se těším taky na další fotky,třeba bude i nějaký hasič-aha vím ,že ne.
Vážení přátelé a kamarádi z tohoto fora...
Fotit neumím,básník taky nejsem..přeji všem hodně zdraví,klidu a pohody v novém roce...
Fotit neumím,básník taky nejsem..přeji všem hodně zdraví,klidu a pohody v novém roce...
-
zahradnik
- Kontaktovat uživatele:
HAKI píše:No toto Lenka a celý sbor hasičů–to se tak někdo má.Postupně jak se odkrýváš se těším taky na další fotky,třeba bude i nějaký hasič-aha vím ,že ne.
Ale ne. Lenka jen mávala. S hasičema jsem pil už sám.
Hmm, tak toto se mi líbí....přidej ještě nějaký....