PF 2013
Re: PF 2013
Neobvyklé,ale dobrý nápad,líbí se mi vaše Pf 
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Zdenka píše:Pozdě![]()
![]()
Zdá se, že se letos podržím hesla není důležité vyhrát, ale zúčastnit se
Hezký den
Pavel
I já přeju všem krásné a klidné vánoce a v Novém roce hodně zdraví, pěstitelských úspěchů a také to, ať jsme k sobě tolerantnější.
Hodně štěstí v novém roce,a duhu na konci každé nepohody...

Neumím krásné obrázky, musíte si sami představit to, co vás nejvíc potěší. Přeji vám všem laskavé tváře kolem vás, klid a mír v dušičkách a krásné a spokojené žití nejen v příštím roce.
Příjemné prožití Vánočních svátků, vše nejlepší v novém roce a hodně radosti s orchidejkami.
Také všem přeji příjemné prožití svátků vánočních a hlavně mnoho úspěchů v novém roce.
Těším se na setkání opět v Drážďanech, protože ty se blíží mílovými kroky.
Těším se na setkání opět v Drážďanech, protože ty se blíží mílovými kroky.
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Přátelé, kamarádi,
i já se připojuji k přání pohodového, příjemného a laskavého prožití svátků vánočních a v roce 2013 ať vás potkává jen samé štěstí, radost, optimismus, laskavost, láska, přátelství a spousta dalších krásných věcí, bez nichž si život na tomto úžasný světě neumíte představit
Hezký den (i rok)
Pavel
i já se připojuji k přání pohodového, příjemného a laskavého prožití svátků vánočních a v roce 2013 ať vás potkává jen samé štěstí, radost, optimismus, laskavost, láska, přátelství a spousta dalších krásných věcí, bez nichž si život na tomto úžasný světě neumíte představit
Hezký den (i rok)
Pavel