Oranžerie na zámku Kačina

Místo pro fotografie Vašich (orchidejových) miláčků
Odpovědět
orchidejky

Re: Oranžerie na zámku Kačina

Příspěvek od orchidejky »

Mám v plánu sem dávat fotky, jak se to mění a samozřejmě napsat i pár slov, ale včera jsem začal, tak se tam potřebuju zatim pořádně rozkouka a hlavně vše probrat se stávající zahradnicí, abych věděl, co vše tam vůbec je a jak skleník funguje po technické stránce. Takže nebojte o nic vás neochudím :-D
kaacka3

Příspěvek od kaacka3 »

Romane, moc se na tvoje fotky a povídání těším :P :P :P :P :P :P
Marta1

Příspěvek od Marta1 »

Ať se Ti práce daří
kvusta

Příspěvek od kvusta »

Těším se na Vaše další příspěvky z Kačiny. Zezačátku to bude slušná dřina - a jinak - zábava do konce života. Máte nějaký fond od správy zámku na ev. nákupy rostlin?
EvaJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od EvaJ »

kvusta píše:Těším se na Vaše další příspěvky z Kačiny. Zezačátku to bude slušná dřina - a jinak - zábava do konce života. Máte nějaký fond od správy zámku na ev. nákupy rostlin?

právě, že prozatím bohužel nemá žádný fond, nějaký čas bude závislý v podstatě na darech od nás ostatních.
orchidejky

Přesně tak jak píše Evička, nemám fond v podstatě na nic, i materiál sháním po sponzorech za případnou reklamu, ale nevadí mi to, s většinou si vystačím a s čím ne, tak je naštěstí dost lidí se kterými se dá domluvit. Až to tam trošku zaplnim, něco namnožim, budu moct vyměňovat. Většinu svých kytek tam mám formou zápůjčky, takže to bych mohl i prodávat, ale radši mám výměny. Nějaký hybridy jsem tam dal a ještě dám i do stálé expozice. No něco mám, něco jak píše Evička mi nechají kamarádi, tak to snad půjde. Nabídek na přebytky už nějaký mám a moc za ně všem děkuju. Mám radost, že se našlo tolik lidí, kteří se mi hned snaží pomoct, moc si toho cením a určitě i jim udělám radost, až to půjde :mrgreen:
orchidejky

Největší problém, jsou tam finance, probíhá tam rekonstrukce zámeckých prostor, ale především ohromného parku, no a to sežere všechny peníze, takže na skleník momentálně nezbývá. No ale práce na parku je vidět, je to tam nádherné, když si to vezmu tři roky zpátky, tak obrat o 200 procent k lepšímu :-)
radzak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radzak »

orchidejky píše:Největší problém, jsou tam finance, probíhá tam rekonstrukce zámeckých prostor, ale především ohromného parku, no a to sežere všechny peníze, takže na skleník momentálně nezbývá. No ale práce na parku je vidět, je to tam nádherné, když si to vezmu tři roky zpátky, tak obrat o 200 procent k lepšímu :-)

Hlavně aby bylo na topení. Není nic horšího, než když nějaký spořič zavře kohout, když dáte skleník do pořádku. Kytka nekytka :(
http://www.webareal.cz/kvetyzlucni
Podstatnou součástí kultury je NAUČIT SE ORCHIDEJE POZOROVAT
pavelheger
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavelheger »

Romane a jak jsou ty prostory, o které se máš starat, veliký???
Díky
Pavel
ma-ja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ma-ja »

Roman psal, že 25 x 3m.
Odpovědět