Nový časopis o orchidejích
Re: Nový časopis o orchidejích
Na webu je "ochutnávka" (jak už sem někdo dal odkaz), líbí se mi a snad se udrží na trhu. Tady v Plzni jsem se taky v trafikách ptala marně, tyhle odborně zaměřené časopisy se moc dobře neprodávají a nikde je moc neberou. Holt Beroun je lepší 
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Ivano, zkusím ti to první číslo sehnat. Večer jedu nakupovat, tak se po něm podívám.
Ahoj,konečně jsem sehnala časopis a je opravdu pěkný.Škoda,že nevychází každý měsíc.Lenka
j.zaj píše:EvaJ píše:náhodou jsem v trafice narazila na nový (a asi jediný, když pominu časopisy orch.společností)) časopis o orchidejích. Jmenuje se Kouzelná Orchidea a je to překlad německého časopisu Orchiddeenzauber. Časopis stojí 59 Kč a je to dvouměsíčník. Mě se dost líbí jsou tam články např. o Rhynchostylis gigantea, střevíčnících, Sedirea japonica atd., celkem 44 stran.
Dík za informaci, už jsem ho předplatil a čekám na pošťáka!
A jak jste jim dal na vědomí svou adresu? Email jim nefunguje, web jim nefunguje a telefony nikdo nebere
Asi jsem měl větší štěstí, adresu jsem zatelefonoval a za dva dny jsem měl časopis doma.
Juras,ted jsem volala na pevnou linku a paní mě pošle první číslo i se složenkou.Tak určitě si tam zavolejte,je to bez problému. 
hanka2 píše:Juras,ted jsem volala na pevnou linku a paní mě pošle první číslo i se složenkou.Tak určitě si tam zavolejte,je to bez problému.
Díky, už jsem se dovolal a vše je zařízeno.
opravdu je to bez problémů, teď jsem si tam také volala, napřed na pevnou, tam mě to přehodilo na fax... taj jsem zkusila mobil a během dvou minut bylo vše zařízeno. Během dvou dnů prý přijde složenka i s prvním číslem, tak se těším, ukázka mě docela namlsala... 
podařilo se mi koupit časopis hned u první trafiky
takže hurá do čtení
Nadik,jaký je,jsou v něm i vychytávky,které třeba nevíme.?Nemůžu se dočkat až mi přijde první číslo.