Jirko,je to paráda,máš pravdu
Právě kvete 4
- Mila.J
- Kontaktovat uživatele:
Re: Právě kvete 4
Haki, ta fotka se Ti teda povedla. Hlavně ostrost, hloubka ostrosti.
Dneska už se tomu dá říct "kvetení", i když se asi ještě trochu otevře... 
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
To marťan -začíná se vybarvovat ,ale ještě by se mohl květ vylepšit
jinak pěknej.
Když se tak líbí ty titěrnosti -ještě jedna .Pro mne krásná rostlina hlavně kořeny -uvidíme jak se rozroste.
Když se tak líbí ty titěrnosti -ještě jedna .Pro mne krásná rostlina hlavně kořeny -uvidíme jak se rozroste.
Mám dotaz:
u posledního květu na tomto květenství je docela odlišně vybarvený pravý petal,jeho okraj je nefyziologicky pokroucený.Na poupěti jsem objevil dvě mšice,jeho rozvíjení bylo znatelně pomalejší.
Může to být důsledek
Díky za názory...

u posledního květu na tomto květenství je docela odlišně vybarvený pravý petal,jeho okraj je nefyziologicky pokroucený.Na poupěti jsem objevil dvě mšice,jeho rozvíjení bylo znatelně pomalejší.
Může to být důsledek
Díky za názory...
to Haki - no to je paráda... 
Jinak -snažím se to odfotit radějí dříve,než vůbec...
Jinak -snažím se to odfotit radějí dříve,než vůbec...
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
marťan píše:Mám dotaz:
Já myslím že není.Ty chyby v květu se někdy objeví příští rok je to zase dobré.Co je příčina přesně nevím.
U mne by se téma mohlo stále jmenovat Právě dokvétá.
Vlevo Dendr. jenkinsii , vpravo Dendr. aggregatum
Vlevo Dendr. jenkinsii , vpravo Dendr. aggregatum
HAKI píše:To marťan -Já jsem ráda ,že jsi tu- za tvé rady ohledně focení. Pro mne je focení ve skleníku strašná strašidlácká věc(i mimo)- ale ta motivace, že to snad jde trochu líp-ta je úžasná.Tak dám ještě jednu fotku- jinak květ je opravdu pidi vlastně až na fotce je víc vidět
![]()
Jo -ty tvoje poupátka.Někdy mám pocit že tahle část (než se květ rozvine) je nejkrásnější.
bomba fotka!
To jsou zase krásné kytky, gratulace
Haki, krásná Chiloschista, jsem zvědavá jak se bude dařit, moc se mi líbí, ale mám před nimi respekt. Tak držím pěsti
Haki, krásná Chiloschista, jsem zvědavá jak se bude dařit, moc se mi líbí, ale mám před nimi respekt. Tak držím pěsti