Chilochista

Ascocentrum, Doritis, Phalaenopsis, Renanthera, Rhynchostylis. Vanda …
Odpovědět
HAKI
Kontaktovat uživatele:

Re: CHilochista sweelimii

Příspěvek od HAKI »

Nakonec vše tedy 4 květní stvoly vykvetly.Ty kořeny mě tak dostaly(nebylo s tím vůbec počítáno) že jsem si ještě objednala přes "pokojovky" další a to -lunifera"Bleck"-na ni jsem nejvíc zvědavá,segawai,yunnanensis.je tedy v místě kde se fotí mizerně-ale koukněte.Jsem zvědavá kdy kořeny začnou to co vlastně chci-kopírovat podložku i když možná se jí na akátu nebude chtít.Asi by měla raději něco hladkého .
Přílohy
ch1.jpg
CH.jpg
ma-ja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ma-ja »

Jejej to je krásná kytka. Bohužel si ji nemůžu dovolit, protože ji nemám kam dát. ZZ mě silně zklamala, tolik peněz a je vlastně k ničemu. Teď je v ní přes 40 stupňů a to je otevřená na 4 místech, žaluzie, stínovka a nic platné. Skoro bych brečela :evil:
Zdenka

Příspěvek od Zdenka »

Ma-ja: To zamrzí. Je to s těmi zasklenými prostory složité.
Haki: nádhera
Gabča

Příspěvek od Gabča »

ma-ja píše:Jejej to je krásná kytka. Bohužel si ji nemůžu dovolit, protože ji nemám kam dát. ZZ mě silně zklamala, tolik peněz a je vlastně k ničemu. Teď je v ní přes 40 stupňů a to je otevřená na 4 místech, žaluzie, stínovka a nic platné. Skoro bych brečela :evil:

Ma-ja, kam ji máš orientovanou? Počítám, že ti tam pere sluníčko ze všech stran že? Taky jsem o nějaké takové uvažovala ... a když to tak čtu, zdá se, že by to byly vyhozené peníze :cry:
Mila.J
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mila.J »

Ma-ja , tohle se dá přece vždy částečně řešit, nejsnadněji venkovním stíněním. Také řadou mnohem složitějších řešení. Je škoda, aby tak pracná, drahá ZZ nebyla k užitku. Jistě že optimální poloha je nenahraditelná. Pořád ale alespoň něco jde vždy spravit.
Marta1

Příspěvek od Marta1 »

HAKI,nádherné kvítky
EvaJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od EvaJ »

ma-ja, vím, že to jsou další peníze, ale nevyřešila by to alespoň přenosná klimatizace ?

HAKI - super kytka, líbí se mi čím dám víc. Kyra si koupila luniferu u Aleše, měla i kvítky, ve skutečnosti je to fakt nádhera !
ma-ja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ma-ja »

Děkuji za pochopení, zahrada je orientovaná na jih, má žaluzie, stropní stínovku, na všech stranách otevírací okna i dveře, ale stejně je tam Sahara. Větrák používám jen takový ten stojací, ale je k ničemu. Teplota přes 40. Všechny orchideje co jde mám venku, zbytek po oknech v baráku :cry:
ma-ja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ma-ja »

Evi, nevím, jestli bych ještě takovou investici s klimatizací a jejím provozem obhájila :cry:
pafka

Příspěvek od pafka »

Moc krásná a pro mne stále lákavá
Odpovědět