Cycnoches peruvianum
Re: Cycnoches peruvianum
Díky všem za nakouknutí...
Poslední květ na stonku je jiný než ostatní,ale zatím nechci dělat žádné závěry.Myslím,že by to samičí květ být mohl,pak by byl poměr 31 kluků na 1 holku...
Radku,je to Ascocentrum ampullaceum,ty listy ustřižené nejsou, takhle zubatě rostou všechny...
Poslední květ na stonku je jiný než ostatní,ale zatím nechci dělat žádné závěry.Myslím,že by to samičí květ být mohl,pak by byl poměr 31 kluků na 1 holku...
Radku,je to Ascocentrum ampullaceum,ty listy ustřižené nejsou, takhle zubatě rostou všechny...
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
marťan píše:Poslední květ na stonku je jiný než ostatní,ale zatím nechci dělat žádné závěry.Myslím,že by to samičí květ být mohl,pak by byl poměr 31 kluků na 1 holku...![]()
Držím pěsti tý 1holce.
marťan píše: ... 31 kluků na 1 holku...
To je velmi podařené kvetení. Jestli je to první, tak opravdu skvěle, klobouček smekám
Zdenko díky,ale není to moje kvetení,mám ji tři měsíce.Každopádně jsem veeelmi zvědav,jak to vlastně dopadne... 
Moc se těším až vykvete,tyto se mnou moc nekamarádí
Podle mych zkusenosti z toho "jineho" kvetu nic nebude a upadne. Myslim, ze kvet jineho pohlavi roste na jinem svolu , alespon moje cyc.loddigesii to tak mela.
ale muzu se mylit...
David
ale muzu se mylit...
David
Tak ještě jedno-poslední focení,květy už jsou rozvité všechny,ale bude to opravdu jenom o klucích...
I tak-fantastická kytka,uvidíme,jak se jí na té skále bude líbit do budoucna,zatím se tváří přívětivě.Hnojená u mne nebyla,jen vodou z akvária...
I tak-fantastická kytka,uvidíme,jak se jí na té skále bude líbit do budoucna,zatím se tváří přívětivě.Hnojená u mne nebyla,jen vodou z akvária...
Nádhera, kéž by se mnou také kamarádily