Roezliana

Články, knihy, časopisy a odkazy na zajímavé www stránky o orchidejích
EvaJ
Kontaktovat uživatele:

Re: Roezliana

Příspěvek od EvaJ »

orchidejky píše:
EvaJ píše:a kdy ti přišla ? Já na schůze také nejezdím, mám to také dost z ruky, také mi chodí poštou :D

Dneska, a poštovní spojení Brno - Kutná Hora je otázkou maximálně dvou dnů ;)

sníh už u nás slezl, tak by pošťáci mohli dorazit i k nám do lesů :lol: :lol: :lol: Jsem v práci, třebu už na mě čeká doma ...
orchidejky

Příspěvek od orchidejky »

EvaJ píše:
orchidejky píše:
EvaJ píše:a kdy ti přišla ? Já na schůze také nejezdím, mám to také dost z ruky, také mi chodí poštou :D

Dneska, a poštovní spojení Brno - Kutná Hora je otázkou maximálně dvou dnů ;)

sníh už u nás slezl, tak by pošťáci mohli dorazit i k nám do lesů :lol: :lol: :lol: Jsem v práci, třebu už na mě čeká doma ...

A jestli ne dneska, zítra určitě, zítra nebo pozítří očekávám Kouzelnou orchideu, to si zase počtu :lol: :lol: :lol: Už dlouho jsem si nekoupil žádnou knížku, tak aspoň ta periodika :D No musím ale říct, že mě potěšila jedna paní co k nám chodí, přinesla mi nějaké cestopisy s botanickou tematikou, prý to měl sooused na půdě a když jí vyklízel, chtěl to vyhodit a ona si na mě vzpoměla. Knížky jsou sice starý, ale určo bude co číst, ale musím je nejdřív trochu dát dohromady, očistit a hlavně nechat vyvětrat, jsou děsně cítit stuchlinou :roll: , ale to bude v poho, až půjdou přenést do bytu, pustím se do čtení :mrgreen:
olaw
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od olaw »

To ti Romane závidím. Já už mám sakra všechno přečtený a bohužel jsem omezený pouze na čj. Až to všechno přečteš, tak mi založ kartičku a já si k tobě dojdu na půjčení jo? :D :D :D
orchidejky

olaw píše:To ti Romane závidím. Já už mám sakra všechno přečtený a bohužel jsem omezený pouze na čj. Až to všechno přečteš, tak mi založ kartičku a já si k tobě dojdu na půjčení jo? :D :D :D

Mám toho docela dost, takže ti klíďo něco půjčím ;)
orchidejky

Opět se tu rozplývám nad letošní Roezlianou :mrgreen: Doslova jsem se do ní zažral a úplně zapomínám, že jsem vlastně v práci :oops: Děkuji za krásné fotky a počtení, Radkovi za velmi hezky popsané COSI S LISTAMA, naprosto souhlasím. Pavle taky paráda, od tvých fotek se nemůžu odtrhnout, už se těším až taky vyrazíme na průzkum. Speciální poděkování patří i Panu Šmitákovi, za velkou práci na pár mých slovech v časopisu. :mrgreen:
pavelheger
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavelheger »

No tak to je umfér :!: Zase ji máš dřív než já :( :( :(
Dlouhodobě ale postrádáme tropičácké články, takže pokud se tu najdou nějací psaví dobrovolníci, tak se obětujte pro dobro kolektivu a pište :!: Další číslo vyjde za pouhých 365 dní :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hezký den
Pavel
orchidejky

pavelheger píše:No tak to je umfér :!: Zase ji máš dřív než já :( :( :(
Dlouhodobě ale postrádáme tropičácké články, takže pokud se tu najdou nějací psaví dobrovolníci, tak se obětujte pro dobro kolektivu a pište :!: Další číslo vyjde za pouhých 365 dní :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hezký den
Pavel

Chudák Jindra se mě chtěl asi zbavit, tak mě umlčel, slíbil jsem, že tuhle sobotu přijedu, jenže nemůžu, tak jsem se mu omlouval a psal jak se na Roezlianu těším, tak mě raši umlčel, abych tolik neotravoval. Nemá to se mnou lehký :-D
radzak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radzak »

orchidejky píše:Opět se tu rozplývám nad letošní Roezlianou :mrgreen: Doslova jsem se do ní zažral a úplně zapomínám, že jsem vlastně v práci :oops: Děkuji za krásné fotky a počtení, Radkovi za velmi hezky popsané COSI S LISTAMA, naprosto souhlasím. Pavle taky paráda, od tvých fotek se nemůžu odtrhnout, už se těším až taky vyrazíme na průzkum. Speciální poděkování patří i Panu Šmitákovi, za velkou práci na pár mých slovech v časopisu. :mrgreen:

díky :oops:
http://www.webareal.cz/kvetyzlucni
Podstatnou součástí kultury je NAUČIT SE ORCHIDEJE POZOROVAT
Zdenka

Příspěvek od Zdenka »

Já blahopřeju autorům článků, ale musím říct že mne opravdu pobavil první odstavec Jana Zimy v článku Moje vzpomínky a zkušenosti s pěstováním orchidejí a tillandsií. Přišla jsem z práce a začala ihned brejlit mezi listy, co je nového, jestli jsem náhodou něco nepřehlédla a tak, a potom jsem si sedla k časopisu a přečetla ta jeho slova. Fakt mne to rozesmálo. No a teď ke všemu sedím u počítače na fóru.... :P :P
EvaJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od EvaJ »

Zdenka píše:Já blahopřeju autorům článků, ale musím říct že mne opravdu pobavil první odstavec Jana Zimy v článku Moje vzpomínky a zkušenosti s pěstováním orchidejí a tillandsií. Přišla jsem z práce a začala ihned brejlit mezi listy, co je nového, jestli jsem náhodou něco nepřehlédla a tak, a potom jsem si sedla k časopisu a přečetla ta jeho slova. Fakt mne to rozesmálo. No a teď ke všemu sedím u počítače na fóru.... :P :P

Zdeni, tak to jsi nám kápla do noty. Včera, když jsme jeli s Romanou do Brna, tak jsem ráno hodila Roezlianu do batohu, že ji cestou projdeme. Tenhle první odstavec nás taky dostal, smály jsme se na celý autobus.
Odpovědět