Není to spíš C. mooreana nebo něco takového? Nevím, na C. cristata je to nějaké sytě vybarvené...HAKI píše:Zeptám se na fotu č.139 je krásně narostlá Coelogyne cristata .To je jen na kůře?Myslela jsem si že takhle pěkně neporoste .
T.
Není to spíš C. mooreana nebo něco takového? Nevím, na C. cristata je to nějaké sytě vybarvené...HAKI píše:Zeptám se na fotu č.139 je krásně narostlá Coelogyne cristata .To je jen na kůře?Myslela jsem si že takhle pěkně neporoste .
aquaterra píše:HAKI píše:Zeptám se na fotu č.139 je krásně narostlá Coelogyne cristata .To je jen na kůře?Myslela jsem si že takhle pěkně neporoste .
Myslím, že na kůře není. Pokud je toho pěstitele, kterého myslím, tak ten má zcela originální podložky
tommy píše:Není to spíš C. mooreana nebo něco takového? Nevím, na C. cristata je to nějaké sytě vybarvené...HAKI píše:Zeptám se na fotu č.139 je krásně narostlá Coelogyne cristata .To je jen na kůře?Myslela jsem si že takhle pěkně neporoste .
T.
aquaterra píše:Tak to fakt nevím, ale asi se s tím moc netají, protože mi to hned řekl, když jsem se zeptalMaterial má hned za barákem. Je tam totiž rybník a v něm ostřice a teď si raději sedni, ať neupadneš až ti řeknu co je ta podložka
je to totiž drn, respektivě kořeny, té ostříce a na to už leta upevňuje rostliny, včetně botaniky
aquaterra píše: je to totiž drn, respektivě kořeny, té ostříce a na to už leta upevňuje rostliny, včetně botaniky