Drážďany 2011
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Re: nabídkový list pro 2011 - Peruflora
Peruflora by měla být v Drážďanech také a ještě NT Orchid.
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Miro díky.
Jak jsem tak koukal, tak se němci po loňském excesu trochu srovnali. Seznam slibuje zase hezkou výstavu.
Hezký den
Pavel
Jak jsem tak koukal, tak se němci po loňském excesu trochu srovnali. Seznam slibuje zase hezkou výstavu.
Hezký den
Pavel
- Paphio
- Kontaktovat uživatele:
pavelheger píše:Miro díky.
Jak jsem tak koukal, tak se němci po loňském excesu trochu srovnali. Seznam slibuje zase hezkou výstavu.![]()
Hezký den
Pavel
Pošlete sem prosím odkaz.
Re: Drážďany 2011
Paphio, ten seznam je na předchozí stránce, hned ten první příspěvek
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
včera mi přišel nabídkový list od Orquideas del Valle, ve druhém sloupci jsou ceny v eurech (jsou to ceny konečné, pokud rostliny odeberete v Drážďanech). Velkost objednávky není omezena ani množstvím, ani cenou.
Na objednání je čas, objednávky přijímají do 15.2.2011. Máte někdo s touto firmu nějaké zkušenosti ?
Na objednání je čas, objednávky přijímají do 15.2.2011. Máte někdo s touto firmu nějaké zkušenosti ?
- Přílohy
-
- ORQUIDEAS Price List spring 2011.pdf
- (116.56 KiB) Staženo 467 x
EvaJ píše:včera mi přišel nabídkový list od Orquideas del Valle, ve druhém sloupci jsou ceny v eurech (jsou to ceny konečné, pokud rostliny odeberete v Drážďanech). Velkost objednávky není omezena ani množstvím, ani cenou.
zkušenosti nemám a přiznám se, že ceny se mi zdají podivné.
Nepoměr eura vůči americkému dolaru mě ani nepřekvapuje, ale co je šokující, že například Caularthron bicornutum je cena 16 USD a 24 euro.
Pokud nejde o překlep, je to na pováženou. Stejně tak C. trianae alba a C. trianae sangretoro, kde obě stojí 60 USD, ale v eurech každá jinak a s výrazným rozdílem.
A některé rostliny mají stejnou cenu v USD i v eurech.
Nikdy jsem v Drážďanech nebyla, na jaře se chystám a koukám, že je asi výhodnější platit USD, je to tak?
Tato firma sice dodává o něco větší kytky ale považují nás za američany. Některé ceny jsou po roky 2 x vyšší jak ostatních dovozců. Abych jim nekazil kšeft tak žádné podrobnosti.
- miro
- Kontaktovat uživatele:
wiol, ja pokazde kdyz muzu tak platim v dolarech,vetsinou se u vsech dolarama platit da. a prave proto ze ta cena je znacne odlisna...
wiolan píše:EvaJ píše:včera mi přišel nabídkový list od Orquideas del Valle, ve druhém sloupci jsou ceny v eurech (jsou to ceny konečné, pokud rostliny odeberete v Drážďanech). Velkost objednávky není omezena ani množstvím, ani cenou.
zkušenosti nemám a přiznám se, že ceny se mi zdají podivné.
Nepoměr eura vůči americkému dolaru mě ani nepřekvapuje, ale co je šokující, že například Caularthron bicornutum je cena 16 USD a 24 euro.
Pokud nejde o překlep, je to na pováženou. Stejně tak C. trianae alba a C. trianae sangretoro, kde obě stojí 60 USD, ale v eurech každá jinak a s výrazným rozdílem.
A některé rostliny mají stejnou cenu v USD i v eurech.
Nikdy jsem v Drážďanech nebyla, na jaře se chystám a koukám, že je asi výhodnější platit USD, je to tak?
Pekny den.
http://luludi.rajce.idnes.cz/
http://luludi.rajce.idnes.cz/
- Paphio
- Kontaktovat uživatele:
Těžko říci, ale na kongresu v Drážďanech jsem měl USD a nikdo je nechtěl (ani Ekvagenera a Peruflora). Asi jak která firma.