nabídkový list pro 2011 - Peruflora
Re: nabídkový list pro 2011 - Peruflora
Koupim klimošku.
Ne, už koukám po něčem jiným.
Nabídka je pestrá.....
Jen si ji kup. Když ti poroste koupím si ji příští rok taky.
Hale, koukám na Fernandezii ionantha. Tu našly proboha ještě výš. Tu beru do Krkonoš. To by bylo aby tam nerostla.
Ne, dělám si srandu. Jen jsem ve fázi, kdy bych chtěl udělat nějakou vytrínku a ta by se chladila jednodušeji. Takže světlo, zvlhčovač a chladič. Udržet celoročne 14°C a je vyhráno. Pak jí stačí na podzim vystrčit ven, když je takhle pěkně k nule a poroste jako z vody.

Ne, dělám si srandu. Jen jsem ve fázi, kdy bych chtěl udělat nějakou vytrínku a ta by se chladila jednodušeji. Takže světlo, zvlhčovač a chladič. Udržet celoročne 14°C a je vyhráno. Pak jí stačí na podzim vystrčit ven, když je takhle pěkně k nule a poroste jako z vody.
Ta letošní vedra snášely špatně odolnější kytky. Je to adrenalin, když ti rostou takovéhle mrchy 
olaw, vykašli se na Krkonoše a strč ji do ledničky. Kdykoliv ledničku otevřu tak se tam svítí. Takže dáš jen větší žárovku. 
Dobrá nabídka
, připojuji se k díkům za vložení. Pochopila jsem to správně, že i když kytičky přivezou na výstavu do Evropy, připočítají cca 9 USD k ceně každé? Určitě se chystám do Drážďan, tak pokud někdo budete objednávat k vyzvednutí v Drážďanech, připojím se
. A můžu je vyzvednout a dovézt do Čech.
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Já si nemůžu pomoci, ale minimálně Phragmipedia mi přijdou předražená. U evropských pěstitelů je lze koupit cca za polovinu. Například Phrag walichii jsem teď na podzim od Popowa koupil za 18E, P. kovachii také nabízí za ceny mezi 100-200E. Navíc jsou rostliny přes všechnu snahu peruánců o poznání unavenější. Nějak ty indiány přestávám chápat.
Hezký den
Pavel
Hezký den
Pavel
Já mám celkem jasno a škrtnul jsem je ze svého seznamu . Ale někdy prostě není jiná nabídka a tak nic jiného nezbude. Ale je to až ta poslední možnost. Už jednou jsem vyhodil z okna 100 uSD.
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
jojo u toho jsem bohužel byl taky
Pavel
Pavel