HAKI píše:Tak teď ti už rozumím Ty rohože mají asi jednu nevýhodu rostliny mohou mít málo světla .Napadla mě taková blbost-něco jako markýzu ale vyplnit stínovkou

Automatika by byla možná no ale to by bylo hodně peněz .Jinak baráček pěknej. Na ty fotky jsem zvědavá jak to máš uvnitř . Mohu se zeptat kolik jsi tam měla v létě nejvyšší teplotu- zase ta střecha ti teplotu může srazit. A jak si na tom z vlhkostí.Ty okna jsou dřevěný asi? Znám pána který má něco podobného. Ale má ve střeše okna a tu stínovku na sklech.
S tou markýzou právě laškuju, přemýšlím o tom jak co nejlevněji a nejúčelněji. Protože stavba domu nás jaksi dost finančně vyčerpala, že

Ono to vypadá s těma rohožema, že by mohlo být málo světla, ale není. No a nejtepleji tam bylo 35° To jsem i vybrala led z mrazáku a chladila. Ale to nebývá často. Ty rohože docela zadržejí i teplo ze sluníčka. No vlhkost je tak od 60 do 80, jak kdy. No ve vnitř to mám zatím stále "co dům dá" - police, stolky a tak Ale už mám nakresleno takovou rohovou jako vanu, asi tak 15 cm hloubku a cca 1,5 m. Představuju si kameny a keramzit a vodu a uvidím. Moc si přeju ji hodně zpřírodnit. Kmeny, listí, no představy mám, jen ještě ten čas a někoho, kdo by mi to pomohl realizovat. Nevím jak vaši manželé, ten můj taky moc času nemá. Ale teď nebude práce na zahradě, tak budu mít víc času.
Jinak je ZZ z plastových oken, jen dva trámy-původní terasa- jsou dřevěný. Vypadá to docela dobře, taky se hoděj k zavěšování. A do stropu jsme nechali udělat háky (jsou zakotvený na trámech pod střechou,unesou i člověka

), ty mám protažený bambusovou tyčí taky na zavěšování. No tak to je asi vše.