vizir píše:
Tak na jaře ne. Pokojovky ho mají v nabídce, je objednáno, dorazí po 21. září. Sám jsem zvědav, jak se u mě bude chovat to druhé
.
Tak to jsem také zvědavý jak Vám půjde a jak pokvete. Myslím si ale že to u Vás bude dobře fungovat na všechna senile. Proto jsem Vám ho chtěl svěřit
.
Všechny pahlízy by u mne ani v nejlepším případě nemohly vykvést. Čtyři jsou takové menší a tenčí. Rostly ve stínu pod listím silných vrchních výhonů. Těch 8 ale je docela silných. Takové běžně na google vidím i ze třemi květy. Jsem ale skromný, pro začátek by mi 10 květů stačilo
Nasadil jste zase brouka do hlavy Vy mně. Možná objednám u pokojovek ještě jedno
. Bude ze stejného zdroje a moc místa tento druh nezabere.
To z Drážďan moc nenarostlo protože jsem ho přilepil na holou borovou kůru která rychle oschne. Připadá mi lepší když se okolo dá trocha takového jemného mechu co mi roste v trávníku. Na rozjezd kytky je to dobré. I tak ale z toho nic co jsem přilepil tak to docela narostlo. Na kvetení to ale není. Možná ty zimní pahlízy kdyby se podařily silnější tak by kvítek mohly vytlačit na jaře.
Možná ale spíše u Vás nikoli u mne
. Jak se člověk vyřádí s jedním druhem
PS: Tak vedu 3:2, již mám objednáno také