Re: Catasetum schmidtianum
Zdenka: Jestli vůbec nejste schopna chápat smysl vět které se napíšou v kontextu tak to je mi docela líto.
Váš důkaz mých rozporů je úplný nesmysl!!!!
To, že jsem uřízl část kořenů, abych směstnal ten zbytek do tvarově jiné nádoby a nazval jsem to brutálním zásahem do života rostliny je věc jedna. Rozhodně si ale nemyslím, že je to "prospěšným zásahem pro rostlinu". Prezentoval jsem to spíše jako důkaz toho co zdravá rostlina dokáže vydržet.
To, že odmítám odstraňování všech zdravých kořenů z loňských pahlíz Cataset a nemyslím si, že je to optimální technika pro danou rostlinu, kterou preferují "tradiční pěstitelé"- podle Vašich slov- je věc druhá. Změnit názor mne mohou přesvědčit pouze věcné argumenty a nikoli prohlášení typu "že to tak někdo dělá"
Má citace kterou jste vytrhla z textu se týkala techniky úplného odstranění kořenů což je myslím každému na tomto fóru jasné- pouze mimo Vás.
Předem se omlouvám za ta slova, ale začínám uvažovat nad tím, jestli vaše myšlení je skutečně na takové úrovni jak s diskuse vyplývá a nebo jste pro "výhru" schopná udělat cokoli!
Všechny rozumné argumenty které Vás mohly přimět k zamyšlení nad tím co jsem napsal jsem vyčerpal a myslím, že dál ta diskuse nemá cenu ani pro mne ani pro ostatní "pozorovatele"
Jestli jsem Vás jako ženu některými svými výroky urazil tak se omlouvám, ale jsem "hádavý typ" a za pravdou si jdu dokud to má smysl