Paphiopedilum roebelenii x sanderianum
Autor |
Zpráva |
Zdenka
|
 Re: Paphiopedilum roebelenii x sanderianum
Já stíhám oboje, FB i forum, takže registruju každou novinku, která se tu objeví. A myslím, že nás je tu takových víc. Takže se na květ těším taky 
|
stř 30. říj 2013 21:10:08 |
|
 |
Teta
Registrován: čtv 01. říj 2009 9:05:28 Příspěvky: 1485 Bydliště: Liberec
|
No všichni asi neemigrovali....  Jen třeba není tolik času.... tady je to mnohem přehlednější a dá se tu i něco zpětně najít....to tam nee... Haki - máš to všechno super - jen závidím, jak ti ty papuče jdou.... mě asi odchází můj poslední, tak jsem z toho smutná....prostě je neumím.... 
|
stř 30. říj 2013 21:10:16 |
|
 |
zahradnik
Registrován: ned 06. led 2013 17:08:34 Příspěvky: 532 Bydliště: Blížkovice 335
|
Pěkný večer. Pavle já mám taky uvolněnou morálku a na FB nejsem  Pafíci jsou pěkní, nabízel mi nějaké pan Klát, ale já jsem holt na ty epifyty, tak jsem si dovezl Cattleyu warnerii 
|
stř 30. říj 2013 21:46:21 |
|
 |
radzak
|
pavelheger píše: jj Haki, máš pravdu, všichni emigrovali na ksichtoknížku ale jinak Ti co tu ještě zůstali se jistě velice těší na fotky rozkvetlé rostliny Hezký den Pavel Všichni snad ne, ale není zrovna o čem psát 
_________________ http://www.webareal.cz/kvetyzlucni Podstatnou součástí kultury je NAUČIT SE ORCHIDEJE POZOROVAT
|
stř 30. říj 2013 21:48:08 |
|
 |
pavelheger
Administrátor
Registrován: úte 29. črc 2008 14:35:34 Příspěvky: 3361 Bydliště: Senetářov. okr. Blansko
|
radzak píše: Všichni snad ne, ... Máš pravdu, všichni ne. Ty a Haki jste čestné vyjímky  . A já se tam zaregistroval jen pro to, abych zjistil, kde všichni jsou. Teď to sice vím, ale že by mě to nějak uklidnilo, tak to se moc říct nedá  Neumím si ale vysvětlit, proč spousta lidí preferuje facebook a při tom tvrdí, že fórum je přehlednější. Snažím se najít, kde jsem udělal chybu, ale ani to se mi nedaří  A tak mi nezbývá než věřit, že se budou časem všichni chlubit svými výpěstky zase více zde na fóru než na "fejsu". Naivní jsem byl vždycky víc než dost Hezký den Pavel
|
stř 30. říj 2013 22:07:52 |
|
 |
apolenka
Registrován: ned 24. říj 2010 11:00:13 Příspěvky: 485 Bydliště: Česká Lípa
|
Já se teda přiznávám, že se v Ksichtoknize neorientuju, nelíbí se mi a nechápu její funkce  . Nechodím tam tedy a zatím jsem u sebe nezjistila žádné duševní strádání vyplývající z tohoto faktu, avšak duševní újmu jsem u sebe zaznamenala když nebylo asi 2x přístupné toto fórum, které navštěvuju někdy i vícekrát denně  . Já si myslela, že nikomu nic nekvete nebo se jen ve sbírkách "nic neděje", FB mě vůbec nenapadl  . Nicméně jsem velmi konzervativní, zatvrzelá, líná a u neznámých lidí nekomunikativní, čímž se ze sociálních sítí naštěstí sama vylučuji  a naopak upřednostňuji takováto fóra, kdy reagovat můžu a nemusím.
|
stř 30. říj 2013 22:54:32 |
|
 |
HAKI
Registrován: stř 01. říj 2008 16:31:10 Příspěvky: 5321 Bydliště: Hradec Králové
|
pavelheger píše: Neumím si ale vysvětlit, proč spousta lidí preferuje facebook a při tom tvrdí, že fórum je přehlednější. Snažím se najít, kde jsem udělal chybu, ale ani to se mi nedaří l Chyba nikde není .Je to asi prostě jen něco nového.Ten facebook jsem teda jen tipla -aha ona je to tedy pravda Teta píše: No všichni asi neemigrovali....  Jen třeba není tolik času.... tady je to mnohem přehlednější a dá se tu i něco zpětně najít....to tam nee... V pohodě no vyhledávání to je naše výhoda 
|
stř 30. říj 2013 22:55:07 |
|
 |
radzak
|
pavelheger píše: radzak píše: Všichni snad ne, ... Máš pravdu, všichni ne. Ty a Haki jste čestné vyjímky  . A já se tam zaregistroval jen pro to, abych zjistil, kde všichni jsou. Teď to sice vím, ale že by mě to nějak uklidnilo, tak to se moc říct nedá  Neumím si ale vysvětlit, proč spousta lidí preferuje facebook a při tom tvrdí, že fórum je přehlednější. Snažím se najít, kde jsem udělal chybu, ale ani to se mi nedaří A tak mi nezbývá než věřit, že se budou časem všichni chlubit svými výpěstky zase více zde na fóru než na "fejsu". Naivní jsem byl vždycky víc než dost Hezký den Pavel Tak to budu věřit s tebou. Bylo by to i více motivační. FB přenechám těm mladším (moje dcera to za mne v pohodě zvládne  ). Trochu mi to připomíná název jedné skladby mých oblíbených Jethro Tull: Too old to rock´n´roll: too young to die!
_________________ http://www.webareal.cz/kvetyzlucni Podstatnou součástí kultury je NAUČIT SE ORCHIDEJE POZOROVAT
Naposledy upravil radzak dne stř 30. říj 2013 23:28:52, celkově upraveno 1
|
stř 30. říj 2013 22:58:14 |
|
 |
apolenka
Registrován: ned 24. říj 2010 11:00:13 Příspěvky: 485 Bydliště: Česká Lípa
|
Já vůbec nevím, čím bych se měla chlubit, když jsem v depresi - zřejmě mi odchází Paph. delenatii vinicolor a já vůbec netuším, co se stalo  .
|
stř 30. říj 2013 23:02:02 |
|
 |
HAKI
Registrován: stř 01. říj 2008 16:31:10 Příspěvky: 5321 Bydliště: Hradec Králové
|
apolenka píše: Já vůbec nevím, čím bych se měla chlubit, když jsem v depresi - zřejmě mi odchází Paph. delenatii vinicolor a já vůbec netuším, co se stalo  . Musím říct že to moje taky nijak extra nepřírůstá -zítra ti ho vyfotím do správného vlákna .  Mám ho doma na jižním okně v zz mu bylo chladno.
|
stř 30. říj 2013 23:04:53 |
|
|