Neznámá

Další rody, které se do předcházejících škatulek nevejdou nebo nevíte kam je zařadit
Míra
Kontaktovat uživatele:

Re: Neznámá

Příspěvek od Míra »

Podle habitu se rostliny nedají určit, až jedině květem a u hybridů ani tím, pokud jsou bez názvu. Mnohdy to je potom překvapení.
Věra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Věra »

Tak to jsem zvědavá co z toho bude, budu to udržovat jako temperovaný druh a 1x za 10 dní zaliji....uvidím...Věra
milka

Příspěvek od milka »

Kto , čo som??? , včera som ju kúpila za 2,20 eu , hlavne pre vôňu :) , vonia podobne , ako D .Berry Oda , ale dendrobium to nie je , má malilinké -1 cm kvietky a farba žlto nazelenkavá , pani predavačka ju mala ako orchidej , spolu s D. Berry Oda, poradíte??? ďakujem pahľuzy má podobné oncídiu

Obrázek
Obrázek
vomaru

Příspěvek od vomaru »

prosím o radu, získala jsem EPIGENIUM TREACHERIANUM a ráda bych slyšela zda máte někdo zkušenost s touto kráskou.
EvaJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od EvaJ »

vomaru píše:prosím o radu, získala jsem EPIGENIUM TREACHERIANUM a ráda bych slyšela zda máte někdo zkušenost s touto kráskou.

Můžeš poslat fotku rostliny ? Já s ní docela bojuji. Když mi konečně začaly růst nové pahlízy, dvě zahnily. Zřejmě se po nějakou dobu musí zalévat velmi obezřetně, než nové pahlízy dosáhnou určité velikosti. Mám ji vyvázanou na bloku s trochou mechu.
olaw
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od olaw »

Evi, máš ho stále ve vitríně? Zkus ho dát do skleníku. Já ho zlejvám, až to hezký není. Nic mi nezahnívá. Obezřetný rozhodně nejsem.
Zdenka

Příspěvek od Zdenka »

milka píše:Kto , čo som??? , včera som ju kúpila za 2,20 eu , hlavne pre vôňu :) , vonia podobne , ako D .Berry Oda , ale dendrobium to nie je , má malilinké -1 cm kvietky a farba žlto nazelenkavá , pani predavačka ju mala ako orchidej , spolu s D. Berry Oda, poradíte??? ďakujem pahľuzy má podobné oncídiu

Obrázek
Obrázek

Oncidium Pupukea Sunset nebo tak něco
Odpovědět