Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 25. lis 2024 17:19:23

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1000 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 100  Další
 FOTKY PODLE NÁLADY 
Autor Zpráva

Příspěvek Re: FOTKY PODLE NÁLADY
Já jen nechápu že ty barvy jsou tak drahý :D .V časopise Orchidea popisuje p.Kratochvíl , že první obarvené rostliny byly k mání už v r.2010.Jsou prý viditelné vpichy na stoncích jak byla barva napraná do květu.Koupil si kytku na prostudování –reklamoval-a peníze mu byly vráceny.Jiná věc se stala v Hornbachu mému známému kde mu přímo řekli že je květ obarven. No jo no je hodně lidí který si kytku koupí z nevědomosti i za tyto peníze i se zjištěním že je to obarvené.Obchodníkům jde jen o prachy.

úte 17. dub 2012 7:18:40
Profil Zobrazit autorovy stránky
Administrátor

Já osobně tedy proti modrým faleňáků vůbec nic nemám. Jen si myslím, že by někde na květináči nebo na labelu mělo být řečeno, že barvivo je dodáno dodatečně a při dalším kvetení bude orchidej bílá.
Hezký den
Pavel

úte 17. dub 2012 8:07:56

pavelheger píše:
Já osobně tedy proti modrým faleňáků vůbec nic nemám. Jen si myslím, že by někde na květináči nebo na labelu mělo být řečeno, že barvivo je dodáno dodatečně a při dalším kvetení bude orchidej bílá.
Hezký den
Pavel

Viděl jsem tyto modráky teď v Tescu. Příšerné- i cena 650,-.

úte 17. dub 2012 8:45:35

Hmm, a tenhle "pírsing" musíme zase dělat jehňnatům my,neboť EU nařídila... :cry:
To dělá blbou náladu mně... :evil:

Přílohy:
web.jehně.eu.jpg
web.jehně.eu.jpg [ 174.81 KiB | Zobrazeno 2342 krát ]

úte 17. dub 2012 13:52:11

ježiš chudinka malá !

úte 17. dub 2012 16:23:47
Profil ICQ

olaw píše:
Já čekám na ty fosforeskující. Ten musím mít. Dokavaď faleňák nebude v noci svítit, tak to nepěstuju. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Řeknu vám, že teda vlákno je nazváno v tomto případě správně a nálada je z toho tedy blbá. :evil: :evil: :evil:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: teda ty seš srandista
Haki tak to je ještě solidní cena to u nás v květince je prodávají za 750kč

úte 17. dub 2012 16:35:27

marťan píše:
Hmm, a tenhle "pírsing" musíme zase dělat jehňnatům my,neboť EU nařídila... :cry:

Ne že by se mi to až tak líbilo, ale "náušnice" měla hospodářská zvířata i za socíku. To bychom mohli zavrhovat tetování nebo čipování psů. Ovečce to nesluší, ale tohle není to největší zlo, které se zvířatům děje. Důležitější je jak se o ně člověk stará.

úte 17. dub 2012 17:08:10

Zdenka píše:
marťan píše:

Ne že by se mi to až tak líbilo, ale "náušnice" měla hospodářská zvířata i za socíku. To bychom mohli zavrhovat tetování nebo čipování psů. Ovečce to nesluší, ale tohle není to největší zlo, které se zvířatům děje. Důležitější je jak se o ně člověk stará.

Zdeni, souhlasím s tebou, že nejdůležitější je ta péče. Nejsem v tomhle zběhlá, ale na první pohled z toho mám pocit, že jim to musí překážet. Alespoň, když jsou ještě takhle malí.

úte 17. dub 2012 18:40:00
Profil ICQ

to Zdenka -
-jde o to,že pětisetkilová kráva má prakticky stejně velké náušnici,jako pětikilové jehně... :?
Nehledě na to,že takováto evidence u ovcí (na rozdíl od krav) nemá žádný smysl...:roll:
No-tak zkusím dát něco na spravení nálady... 8-)

Přílohy:
web.jdeme.jpg
web.jdeme.jpg [ 167.89 KiB | Zobrazeno 2295 krát ]

úte 17. dub 2012 19:03:14

Vlastně ani nechci rozpoutávat nějakou vášnivou diskusi, nejsem ani vegetarián ani nějaký zarytý masožravec, mám myslím celkem normální vztah ke zvířatům. Ale je pravda, že průmyslové velkochovy zvířat mi připadají poněkud zvrácené co se týče chování ke zvířeti jako živému tvorovi. Nebude mi vadit značka v uchu, když se lidi budou ke zvířeti chovat s respektem k jeho potřebám. Ale rozumím tomu, co jste chtěl říct :D jen jsem trošku puntičkář, co byste chtěl od účetní, žejo :D Ovečka je i tak krásná a poslední fotka taky, tím bych to ukončila a jdu poškrabat na hřbetě našeho kocoura. Neberte mne moc vážně

úte 17. dub 2012 19:43:53
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 1000 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 100  Další