Autor |
Zpráva |
HAKI
Registrován: stř 01. říj 2008 16:31:10 Příspěvky: 5296 Bydliště: Hradec Králové
|
Re: Stojanek na orchideje od manzela k MDŽ
Míra píše: No řekněte, co by člověk pro chotinku neudělal, že? Míro jdete na to tzv. od lesa -vždycky něco vymyslíte co Vaši ženu zaujme hm pěkné ......A tak to má být protože každá ženská sní o rytíři v plném zbroji s červeným chocholem na přilbici který (samo že k ní nebo kvůli ní ) cválá na bílém koni -já bych tedy dala raději černého koně.Rytíř který pro ni udělá vše.....
|
stř 09. bře 2011 21:33:57 |
|
|
olaw
Moderátor
|
Má zkušenost je, že ženy raději násilnického maniaka, který jí občas jednu švihne a neustále ji něčím imponuje. Ženy nemají rády přehnanou starostlivost.....
_________________ http://saslik.rajce.idnes.cz/
|
stř 09. bře 2011 21:56:57 |
|
|
HAKI
|
olaw píše: Má zkušenost je, že ženy raději násilnického maniaka, který jí občas jednu švihne Sakra to už je ale vysoká hra -to teda neee .......i když s tím ostatním lze souhlasit.No máte to chlapci těžký
|
stř 09. bře 2011 22:25:55 |
|
|
EvaJ
Registrován: sob 16. srp 2008 22:06:16 Příspěvky: 4267 Bydliště: Svatá, okres Beroun
|
|
stř 09. bře 2011 22:29:48 |
|
|
olaw
Moderátor
|
_________________ http://saslik.rajce.idnes.cz/
|
stř 09. bře 2011 22:56:49 |
|
|
Zdenka
|
olaw píše: Má zkušenost je, že ženy raději násilnického maniaka..... Jak které. Já teda maniaky nemusím.A taky záleží na tom, jak moc je ta starostlivost přehnaná. Trocha té starostlivosti neuškodí
|
stř 09. bře 2011 22:58:05 |
|
|
Míra
|
HAKI píše: Míra píše: No řekněte, co by člověk pro chotinku neudělal, že? Míro jdete na to tzv. od lesa -vždycky něco vymyslíte co Vaši ženu zaujme hm pěkné ......A tak to má být protože každá ženská sní o rytíři v plném zbroji s červeným chocholem na přilbici který (samo že k ní nebo kvůli ní ) cválá na bílém koni -já bych tedy dala raději černého koně.Rytíř který pro ni udělá vše..... No ono také záleží na tom, zda to ta ženská tak bere. Spíš se vše stává samozřejmostí a do rytíře to má hóooodně daleko. A vůbec, ženský moc sníte a realita Vám mnohdy utíká, a protože se nesrovnává s Vašimi sny, tak jste zklamané. Život ale sen není.
|
čtv 10. bře 2011 7:25:49 |
|
|
HAKI
|
olaw píše: :lol: Dokonce jsem to někde četl, že mají ženy raději rebely.... To je možné. Přes H.K jela jednou spanilá jízda motorkářů. Myslím že měli nějakou slezinu na Kunětické Hoře. Krásný motorky -jízdu doprovázeli troubením . Tak na to koukám u Futura - líbil se mě nejvíc statnej chlap s helmou na hlavě na které byly rohy. A jel sám. Na zádech jsem měla metrovou husí kůži. Další otázka je jestli by ho chtěl člověk doma a jak by vypadal . No to je krásný téma. Ještě dám něco ze života. Můj táta je ze Slovenska takže pruďas .Jednou to na moji mámu zkoušel ,že ji jednu výchovnou střihne. Máma začala křičet a majzla po něm to co měla právě v ruce- žehličku. Prý táta dost koukal -a už nikdy nezkoušel mužskou převahu. Jo a máma když to vypráví dodá- škoda že jsem se tenkrát netrefila.
|
čtv 10. bře 2011 8:42:49 |
|
|
HAKI
|
Míra píše: A vůbec, ženský moc sníte a realita Vám mnohdy utíká, a protože se nesrovnává s Vašimi sny, tak jste zklamané. Život ale sen není. Musím odpovědět za všechny ženský- ještě snít byste nám zakázal no teda A že život není sen - když se nevyvede jeden sen bude další ...........
|
čtv 10. bře 2011 8:56:09 |
|
|
kaacka3
|
Míra píše: HAKI píše: Míra píše: No řekněte, co by člověk pro chotinku neudělal, že? Míro jdete na to tzv. od lesa -vždycky něco vymyslíte co Vaši ženu zaujme hm pěkné ......A tak to má být protože každá ženská sní o rytíři v plném zbroji s červeným chocholem na přilbici který (samo že k ní nebo kvůli ní ) cválá na bílém koni -já bych tedy dala raději černého koně.Rytíř který pro ni udělá vše..... No ono také záleží na tom, zda to ta ženská tak bere. Spíš se vše stává samozřejmostí a do rytíře to má hóooodně daleko. A vůbec, ženský moc sníte a realita Vám mnohdy utíká, a protože se nesrovnává s Vašimi sny, tak jste zklamané. Život ale sen není. tak nevím....myslím si, že není moc ženských, která by chtěli doma statnýho a spanilýho rytíře....ale spíš normálního chlapa.......nesnesla bych - promiňte - blbečka, který okolo mě skáče, snáší mi modré z nebe, stačí, když dělá to, co normální chlap dělat má a má aspoň trochu úcty k manželce....tak jako ona má k němu..... vezmu to podle sebe....když drahá polovička něco potřebuje, tak mi přijde jako normální že to udělám, ale když potřebuju něco já....tak musím žebrat jak blbec ....zrovna včera jsem seděla do noci nad jeho!!! papíry, asi začnu dělat upejpavou a taky se nechat takhle doprošovat jo to by daně asi nestihnul
_________________ http://kaacka3.rajce.idnes.cz/
|
čtv 10. bře 2011 9:08:38 |
|
|