Autor |
Zpráva |
ssscream
Registrován: čtv 18. čer 2009 16:13:42 Příspěvky: 162 Bydliště: Most, Kaznějov
|
Re: Altron silver
to lm26: Díky za perfektní info Vím, že stříbro samo o sobě jako hnojivo nepůsobí. Když jsem ale pročítal složení Altronu Silver, tak NPK je jeho součástí, což myslím, že se i hodí ohledně postřiku na list. A mám pár rostlin, které jsou "nemocné", tak bych rád zjistil, co to s nimi udělá. to Almiro: Přesně tak! Člověk má vždycky tendenci dávat například hnojiva víc, jen ať se kytičky hezky napapaj A místo toho to rostlinám škodí. Vlastně úplně stejně jako když se přežírá člověk. Takže určitě ho zředím přesně v poměru v jakém píšete. Díky moc!
_________________ Nic není nemožné.
|
úte 11. kvě 2010 20:45:26 |
|
|
Pavel63
|
12 ml balení Altronu Silver je k dostání v některých květinářstvích a zahrádkářských prodejnách v Jižních a Západních čechách a v Praze.
|
úte 11. kvě 2010 21:21:55 |
|
|
ssscream
|
Pavel63 píše: 12 ml balení Altronu Silver je k dostání v některých květinářstvích a zahrádkářských prodejnách v Jižních a Západních čechách a v Praze. Díky Pavle, až budu mít cestu do Plzně, pokusím se tam někde poptat
|
úte 11. kvě 2010 21:54:33 |
|
|
miro
Registrován: čtv 14. kvě 2009 23:16:33 Příspěvky: 1378 Bydliště: okres Turnov
|
diky za info.mne se ta cena za male baleni zda ok. no a da se to male baleni jeste koupit v obchodem? kde bych ho treba nasel? Almiro píše: Opravdu se ohrazuji proti tomu, že z někoho leze cena Altronu jako z chlupaté deky! Na e-mail ohledně třílitrového balení jsem odpověděl okamžitě. Cenu tohoto balení zvládne zjistit u našich distributorů i podprůměrně zdatný uživatel internetu. Třílitrové balení je určeno pro zemědělské podniky a ošetří se jím plocha okolo 60.000 metrů čtverečných takže pro běžné uživatele je toto balení nemyslitelné (cena činí 3660 Kč bez DPH). V letošním roce jsme na výzvy mnoha malopěstitelů rozpustili na trhu menší množství hobby balení á 12ml (cenu na pultě neovlivníme, ovšem činí cca 100 Kč bez DPH). Obsah balení se rozpouští v 5 litrech vody. Pokud se někomu zdá tato cena za 5 litrů aplikační kapaliny moc pak opravdu nevím.... Cena malobalení bude vždy několikanásobně vyšší, než u velkých balení (stačí srovnat jiné přípravky).
Věřím, že teď opravdu nikdo nebude tvrdit, že z naší firmy něco leze jak z chlupaté deky. Určitě pochopíte, že pokud prodáváme tohoto přípravku několik tun, pak se nemůžeme příliš zabývat distribucí malobalení. Pokud ovšem bude pokračovat tak velký zájem o malobalení, jako doposud, možná se rozhodneme působit také trhu hobby balení.
Michal Rokos Almiro
_________________ Pekny den. http://luludi.rajce.idnes.cz/
|
stř 12. kvě 2010 0:06:13 |
|
|
Katka
Registrován: pát 27. úno 2009 19:32:08 Příspěvky: 1725 Bydliště: Jihlava
|
Třeba by Pavel mohl blíž specifikovat, kde ho viděl, ale pro sebe to spíš vidím, že na zkoušku koupím v lékárně Ag100 a bude k dispozici pro veškerou faunu i floru doma
|
stř 12. kvě 2010 11:02:17 |
|
|
Mila.J
Registrován: stř 04. lis 2009 9:29:35 Příspěvky: 1851 Bydliště: Nové Bránice okr.Brno-venkov
|
Almiro- Pane Rokosi, prosím Vás o vysvětlení ještě stimulačního efektu přípravku. Děkuji za bezvadné vysvětlení ůčinku koloidního stříbra. Uvádíte , že přípravek je zejména stimulátor. V letáku http://www.almiro.cz/altron_silver.html jsem si kromě živin a Koloidního stříbra nevšiml žádného stimulantu. Mohlo by to vypadat, že se jedná zhruba o vylepšený Wuxal super, což by za uvedenou cenu nebylo zrovna levné.
|
stř 12. kvě 2010 20:36:30 |
|
|
Pavel63
|
Katka píše: Třeba by Pavel mohl blíž specifikovat, kde ho viděl, ale pro sebe to spíš vidím, že na zkoušku koupím v lékárně Ag100 a bude k dispozici pro veškerou faunu i floru doma Stříbro Ag100 není Altron Silver. Altron Silver je unikátní celým svým složením a stříbro je jedna z jeho složek. Vše co obsahuje funguje jako komplex. Vynechá-li se nějaká složka, účinnost se snižuje. Odkažte svého prodejce zahrádkářských potřeb na E-mail altronsilver@seznam.cz
|
stř 12. kvě 2010 22:45:16 |
|
|
ssscream
|
Ohledně maloobchodního prodeje jsem od pana Rokose dostal adresu na pana Kšíra, který se jím zabývá. Adresa je pksir@seznam.cz .
|
stř 12. kvě 2010 23:14:37 |
|
|
Katka
Registrován: pát 27. úno 2009 19:32:08 Příspěvky: 1725 Bydliště: Jihlava
|
Pavle, to já vím, že nejde o totéž, že jsou to naprosto jiné přípravky, stříbro chci vyzkoušet tak, jak dříve zde popsala Eva.
|
pát 14. kvě 2010 19:13:44 |
|
|
EvaJ
Registrován: sob 16. srp 2008 22:06:16 Příspěvky: 4267 Bydliště: Svatá, okres Beroun
|
Altron Silver jsem sehnala v květinářství v Hořovicích, jak mi poradil Pavel63. Chystám se vyzkoušet tento víkend.
|
pon 17. kvě 2010 22:48:05 |
|
|