Radek2 píše:To by mohlo být od vlhkosti. Nemáčíte je v tom vedru? Já ho mám venku v polostínu a zalévám až pozdě večer. Přes den jsou kytky suché na troud.
Angraecum didieri
- kajmii
- Kontaktovat uživatele:
Re: Angraecum didieri
Díky za radu. Byla jsem ted na dovolené a o vlhkost se starala maminka. já rosím jen substrát a kořínky a vždycky večer. jak znám maminku, ta to moc neřešila, to by mohlo být tím. snad to didieri přežije....
Já říkám - raději kytka suchá, nežli shnilá. Vloni jsem byl celý červenec v nemocnici. Odm. grande po celou tu dobu nedostalo ani kapku vody, protože si ho manželka nevšimla. Já když ho viděl, tak jsem nad ním zaplakal. A za pár týdnů se dalo dohromady a na podzim krásně vykvetlo.
-
Drako Ager
Zdravim, chcem sa spýtať, že v akých podmienkach pestujete, toto angraecum, teraz som si ho objednal, plánujem tiež akát využiť na vyviazanie, do florária k mäsožravým rastlínám.
Drako Ager píše:Zdravim, chcem sa spýtať, že v akých podmienkach pestujete, toto angraecum, teraz som si ho objednal, plánujem tiež akát využiť na vyviazanie, do florária k mäsožravým rastlínám.
Je ve skleníku (teploty v zimě - 14 - 18) na mírně zastíněném místě v létě venku. Mezi zálivkami nechám proschnout.
- Marion
- Kontaktovat uživatele:
No já ho pěstuji na parapetu jihovýchodní okno(ložnice)takže tam skoro netopíme
- Marion
- Kontaktovat uživatele:
P.S.vykvetl minulý týden 
Ty jedeš.
Po něm už nějakou dobu pokukuju. Právě proto, že mu nevadí teploty okolo 15ti stupňů.
Po něm už nějakou dobu pokukuju. Právě proto, že mu nevadí teploty okolo 15ti stupňů.
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
už jsem to psala jinde. Fakt skvosty !!
- Marion
- Kontaktovat uživatele:
Díky moc,mám z nich radost o to větší,že jsme na podzim měnili okna a dost rostlin to nerozdýchalo 
Pomalu ale jistě se rozrůstá.