To je určitě pravda. V návodu k AltronSilver píšou, že se aplikuje na list. Třeba to někdo vyzkouší i do substrátu. Orchideje využívají k výživě symbiotické houby, tak by mi zajímalo, jak na to stříbro budou reagovat.
Já jsem z Klatov. Altronsilver už mají i u nás. Na ty Hořovice jsem dostal tip, tak jsem tam zastavil na cestě z Prahy. A u Vás jsem si přečetl Beroun, tak to je spíš náhoda.
Pavel63 píše:Já jsem z Klatov. Altronsilver už mají i u nás. Na ty Hořovice jsem dostal tip, tak jsem tam zastavil na cestě z Prahy. A u Vás jsem si přečetl Beroun, tak to je spíš náhoda.
No vidíš amě bylořečeno,že se to prodává po 3 l......
hanka2 píše:Paphio,mohl by jste se nám vyjádřit ohledně tohoto hnojiva,jestli by se dalo použít i na ty naše kytí?Slyšel jste už o něm?Děkujem.
Pěkný den, jmenuji se Michal Rokos a jsem majitelem firmy, která vyrábí AltronSilver. Těší nás zájem veřejnosti o tento přípravek. Primárně tento přípravek prodáváme v zemědělské velkovýrobě, nicméně - velice nás překvapuje zájem také o malobalení. Pokud budete mít jakékoliv dotazy, můžete se obrátit na naše obchodní zástupce, nebo přímo na: info@almiro.czwww.almiro.cz
AltronSilver je v první řadě přípravek s komplexním stimulačním účinkem a okamžitou výživou, koloidní nanostříbro je zakomponováno kvůli pozitivnímu působení na zdravotní stav rostlin. Částečky nanostříbra jsou velikosti řádově miliontin milimetru, jsou tedy menší, než buňky všech patogenů (houby, bakterie, viry), díky tomu pronikají buňkami patogenů a ničí je. Dnes je v seriózních vědeckých zprávách popsán účinek nanostříbra na více než 700 patogenů. AltronSilver bude vždy propagován především jako komplexní stimulátor růstu a vývoje rostlin, působící díky nanostříbru také na zlepšování zdravotního stavu.
Dovoluji si zaslat foto našeho nanostříbra z elektronového mikroskopu.
Já myslím, že už nebude zase takový rozdíl, jestli je to brambora nebo orchidej. Stimulátory jsou všeobecně prospěšné. Jen jsem je nemohl nikde sehnat. Pouze takové ty typické na zakořenění řízků....
miro píše:FOTO JSTE ASI ZAPOMEL ) no a dal by se ten altronsilver pouzit i na orchideje?
Na foto jsem nezapomněl, ale nějak se mi nedaří se zasíláním (po kliknutí odeslat soubor se zprávou odejde jen zpráva) - poraďte. Jinak AltronSilver se může aplikovat také na orchideje - a soudě podle příspěvků pěstitelů na tomto fóru s velkým úspěchem.