Martine,
díky za návrh. Sice plně chápu Tvoje pohnutky, ale má to několik háčků.
V první řadě, fórum je více méně hotový software, který jsem stáhl, nainstaloval, našel koukatelnou šablonu a zprovoznil. Jeho vzhled a funkce je sice možné dál upravovat, ale na rovinu říkám, že to neumím a ani při nejmenším netuším jak na to. Můžu se sice po nějakém vylepšení poohlédnout, ale moc nadějí tomu v této chvíli nedávám.
V druhé řadě musím říct, že si zcela nemyslím, že by prosté lajkování fórum zlepšilo. Kdysi, když bylo fórum na vzestupu a příspěvků přibývalo výrazně rychleji než teď, bych si takovou věc i dokázal představit, ale za dnešní situace se domnívám, že by omezení obdivných příspěvků bylo pro fórum posledním hřebíčkem do rakve. S klesajícím počtem příspěvků, by sem lidé chodily méně a méně, až by je neustálé čekání na jakoukoliv novinku omrzelo natolik, že by přestali chodit zcela. Může to znít jakkoliv blbě, ale jsem zkrátka přesvědčen, že tyto příspěvky jsou v tuto chvíli naprosto nutné. Jinými slovy, když sem dáš fotku svojí kvetoucí rostliny a nikdo na to nezareaguje (lajk podle mě není dostatečnou motivací) nebude sem za chvíli nikdo dávat ani ty fotky a je šlus. Navíc lze poměrně jednoduše rozlišovat mezi řekněme pokecovým tématem třeba
Právě kvete XY a tématem kde se řeší např technické vybavení vitríny. Jde jen o to, aby se uživatelé drželi tématu a pak by přehlednost byla úplně někde jinde. A nebo třeba, když někdo založí nové téma, k nějakému konkrétnímu druhu, tak by jako úvodní informace přidal nějaký popis, odkud pochází, podmínky pěstování atp a bylo by. Těch pár pochval za konkrétní rostlinu by se dle mého názoru bez problémů sneslo.
Na závěr tedy musím vyjádřit obrovský dík holkám (Zdenka, Marta, Evulka a spousta dalších), pro které pochvala jakékoliv fotky není nevyjádřenou samozřejmostí
Hezký den
Pavel