Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je sob 09. lis 2024 3:44:04

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6
 Vítejte! 
Autor Zpráva

Příspěvek Re: Vítejte!
Zdravím všechny přátele orchidejí. Jsem naprostý začátečník a narazil jsem na toto fórum, které mi připadá naprosto úžasné a zcela unikátní. Přispívali sem skuteční odborníci a já neustále z fóra čerpám- když si pořídím třeba Vandu, pročtu všechna vlákna a názory k této rostlině. Proto mě moc mrzí, že aktivita na fóru tak klesá. Všichni přece máme ty krásné kytičky moc rádi a bylo by opravdu super, kdyby spolu s názory na pěstování sem dávali ti úspěšní z nás zase své fotky kterými nás všechny potěší, případně nabídnou své přebytky k prodeji či výměně atd. Přece po tolika letech a po vytvoření mnohdy skvělých osobních vztahů nenecháte tohle fórum jen tak bezhlesně zaniknout. Za mě by to byla obrovská škoda :roll: Už teď se těším na vaše příspěvky :)

čtv 17. říj 2024 14:06:07
Administrátor

Příspěvek Re: Vítejte!
Díky za pozitivní zpětnou reakci. Bohužel uvadání fóra je smutnou realitou. Asi bychom se mohli dlouze bavit o tom proč tomu tak je, ale je otázka jestli by se podařilo něco změnit. Ani já už na to nemám zdaleka tolik sil a energie jako při zakládání tohoto fóra.
Hezký den
Pavel

pon 21. říj 2024 8:43:05
Profil Zobrazit autorovy stránky
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 52 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6