|
|
Autor |
Zpráva |
hanka2
|
Re: Cukrový roztok
Ahojte,namáčela jsem jen kořeny,ne celou rostlinu a ani nevím jaký význam by mělo namáčet celou rostlinu,myslím,že jsou nejdůležitější kořeny.Tož tak si to myslím já,jen úvaha...Proč by se měla namáčet celá bych se ráda dozvěděla.Mě to zafungovalo a jsem spokojená,že rostlinka roste.
|
pát 22. kvě 2009 18:57:32 |
|
|
Karlos
Registrován: stř 08. říj 2008 13:37:10 Příspěvky: 1570 Bydliště: Zděchov
|
Pavel: To není pravda že se bráním za každou cenu. Jen se mi zdá blbost prosladit substrát nasyceným roztokem.....kdybych četl článek o přídavku lžičky na litr nebo tak něco...proč ne, třeba bych to i zkusil. P. Matoušková mi o tom cukru taky kdysi říkala, ale dle mého není jednotný návod a názor a někomu to šlo a jinýmu ne, jedna paní povídala. Pokud jde o pivo, no tak to obsahuje i vitamíny a co já vím jaké org. látky prospěšné kytkám.....ale kolik piva na litr???? V blbých podmínkách kytku pivo ani cukr nezachrání. Pivo ani cukr na kytky v přírodě nikdo nelije, což samo nemusí znamenat že to nefunguje.......ale.....
|
pát 22. kvě 2009 22:38:40 |
|
|
Apolienka
Registrován: ned 07. zář 2008 15:19:34 Příspěvky: 48 Bydliště: Holíč, SR
|
hanka2 píše: Ahojte,namáčela jsem jen kořeny,ne celou rostlinu a ani nevím jaký význam by mělo namáčet celou rostlinu,myslím,že jsou nejdůležitější kořeny.Tož tak si to myslím já,jen úvaha...Proč by se měla namáčet celá bych se ráda dozvěděla.Mě to zafungovalo a jsem spokojená,že rostlinka roste. Hanka, dík, že si mi potvrdila to, čo som si aj ja myslela.Veď aj mne sa zdalo čudné namáčať celú rastlinku, potom by mohla ísť rovno na tortu a nie do kvetináča
|
sob 23. kvě 2009 8:39:10 |
|
|
Marion
Registrován: pát 20. úno 2009 20:41:52 Příspěvky: 655 Bydliště: Jaroměřice nad Rokytnou,Vysočina
|
Ahojky,pan Kratochvil namáčel celou rostlinku a pak nechal oschnout i několik hodin,také neznám důvod.
|
sob 23. kvě 2009 21:00:11 |
|
|
Apolienka
Registrován: ned 07. zář 2008 15:19:34 Příspěvky: 48 Bydliště: Holíč, SR
|
Tak teraz som z toho už načisto , Ale ak nastane problém, tak skúsim obidve metódy a uvidím, ktorá lepšie zaberie
|
ned 24. kvě 2009 9:20:51 |
|
|
hanka2
|
Apolienka,myslím,že určitě rostlince neublížíte,jestli ji namočíte celou nebo jen kořeny.Chtěla jsem se jen dozvědět proč celou,když jsou postižené kořeny.takže se za sebe omlouvám jestli jsem vás nějak zmátla.
|
ned 24. kvě 2009 17:04:57 |
|
|