Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je ned 28. dub 2024 0:38:29



Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 164 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 13, 14, 15, 16, 17
 Vanilla 
Autor Zpráva

Registrován: stř 08. říj 2008 13:37:10
Příspěvky: 1556
Bydliště: Zděchov
Příspěvek Re: Vanilla
To jste je jen uzavřel do mikrotenu, nebo i nějak zahřál při té formentaci?
Obdiv.


pát 01. bře 2024 20:17:54
Profil ICQ

Registrován: stř 03. lis 2010 20:23:55
Příspěvky: 2909
Příspěvek Re: Vanilla
Karlosi, 30 vteřin ponor do vřelé vody, poté do mikrotenu na 5 hodin aby se rozložil chlorofyl. Poté oni dělají to, že přes poledne to znovu zapocují na několik hodin na slunci a poté opět suší ve stínu. Toto sušení trvá cca 8 měsíců. Já to dělám tak, že 5 hodin je to opět v mikrotenu nad radiátorem a 19 hodin na třískách aby k tomu mohl vzduch ze všech stran a to v běžné pokojové teplotě. Vůně je čím dál více intenzívnější.


sob 02. bře 2024 20:01:31
Profil Zobrazit autorovy stránky

Registrován: stř 28. říj 2015 19:16:45
Příspěvky: 1005
Příspěvek Re: Vanilla
Paráda - gratulujem k luskom !


sob 02. bře 2024 20:44:39
Profil

Registrován: stř 08. říj 2008 13:37:10
Příspěvky: 1556
Bydliště: Zděchov
Příspěvek Re: Vanilla
Míra: díky


ned 10. bře 2024 0:29:22
Profil ICQ
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 164 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 13, 14, 15, 16, 17

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 41 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na: