Dracula foto
Dracula foto
Maličký druh Dracula benedictii, moc dobře neroste ale kvete spolehlivě. Najdu lepší místo ve skleníku.
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dracula foto
Tak to je pěknej kvítek 
Pěkná potvůrka 
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
moc pěkná dracula 
Je parádní.
- drroman
- Kontaktovat uživatele:
Mám radost,že se mu u Tebe daří...
S obdivem Romane koukám jak vám jdou tyhle vlhkomilný a většinou chladnomilný kytky
v bytě za oknem, no kdo umí ten umí. Koukal jsem k vám do galerie a vysledoval jsem
to z fotek správně, že máte tuhle drákulku v čistém rašeliníku a ten košík máte vložený
do hliněného květníku?
v bytě za oknem, no kdo umí ten umí. Koukal jsem k vám do galerie a vysledoval jsem
to z fotek správně, že máte tuhle drákulku v čistém rašeliníku a ten košík máte vložený
do hliněného květníku?
- drroman
- Kontaktovat uživatele:
ne,masdevalky a Draculy jsou v polystyrenové bedně od ryb z obchodu vysypané je to celé keramzitem a na něm stojí květináče,Draculy jsou také přímo na něm.Jen jsem si náhodou všiml stvolu co leze mezi kořeny tak jsem to i s košíkem postavil na květináč i se substrátem co zbyl po neúspešném "chovu" hybridní masdevalky ,jen protože by se stvol jinak ulomil nebo zahnil.Musím přiznat že mi chcíply v létě všechny hybridy masd. (3ks) ,pak Masd.pyxis a Masdevallia herradurae která měla 3 listy,vykvetla a pošla.
Jinak většina kytek kromně pár Stelisů co jsou v květináčích visí.
Jinak většina kytek kromně pár Stelisů co jsou v květináčích visí.
Romane díky za vyčerpávající odpověď.