Čert ví, ale myslím, že to je spíš hybrid.oskar píše:Ahojte, som tu nový, tak dúfam, že sa mi podarí pridať príspevok aj s obrázkami![]()
Potreboval by som poradiť či by niekto z Vás vedel o akú katleju ide, mám ju z nitrianskej botanickej a tam mi povedali, že by to mala byť botanikaAle aká
Včera vykvitla a má veľmi jemnú, vôňou by som to ani nenazval, skôr smrad, ktorý mi pripomína sanorin
![]()
Ďakujem
Catleya - určení
- Paphio
- Kontaktovat uživatele:
Re: Catleya - určení
V pondělí vykvetla tato Cattleya, mám ji druhý rok, kvete prvně. Jen nevím, zda je to nějaký hybridní kousek, nebo má svoje jméno. Prosím, ví někdo? Díky moc. 
Co tahle: http://www.sborchid.com/plantdisplay.ph ... CCA0000115nina píše:V pondělí vykvetla tato Cattleya, mám ji druhý rok, kvete prvně. Jen nevím, zda je to nějaký hybridní kousek, nebo má svoje jméno. Prosím, ví někdo? Díky moc.
- Paphio
- Kontaktovat uživatele:
C. intermedia v. alba:radzak píše:Co tahle: http://www.sborchid.com/plantdisplay.ph ... CCA0000115nina píše:V pondělí vykvetla tato Cattleya, mám ji druhý rok, kvete prvně. Jen nevím, zda je to nějaký hybridní kousek, nebo má svoje jméno. Prosím, ví někdo? Díky moc.
Jj, díky, to je ona. 
Před 2 roky jsem koupila tuto kytičku (je drobná, i kvítky jsou malé) a od té doby s ní bojuju. Letos se zdá, že už konečně jakž takž roste - i když - nasadila 3 výhony, ale roste jen 1, zbytek zatím čučí. Myslíte, že potřebuje nějaké specielní zacházení, aby vykvetla?
Fotka je z původního kvetení, u mě zatím nekvetla.
Fotka je z původního kvetení, u mě zatím nekvetla.
- Paphio
- Kontaktovat uživatele:
Je to nějaká Brassocattleya, snad křížení s B. nodosa.
Děkuji za určení. A co s ní, aby vykvetla - chce něco specielního?
Dnes mi rozkvetla tato bílá katka. Neměl by někdo nápad, co je zač? Fotka není nejlepší - je čistě bílá, až na ten lehce nazelenalý pysk. Předem děkuji.
Neviem co to je, ale je to krasne, svadobne