Pokud to nechce kvést tak bych volil jen hnojení 10 30 20 furt do toho cpát víc fosfor a draslík. Jak je rostlina dospělá tak už toho dusíku moc nepotřebuje.
Ahoj Béďo jj už to tak chvilku provádím , tak se uvidí. Díky.
Hanko, má pěkně dlouhou stopku . Smekám před trpělivostí, ale přiznávám, že barevné květy se mi u ní líbí víc než bílé. Každopádně dobrá kultura, díval jsem se na fotky v průběhu let a zesílila hezky. T.
Hanko, má pěkně dlouhou stopku . Smekám před trpělivostí, ale přiznávám, že barevné květy se mi u ní líbí víc než bílé. Každopádně dobrá kultura, díval jsem se na fotky v průběhu let a zesílila hezky. T.
Ahoj Tommy dík .Já jsem jí dostala a přiznávám barevný květy jsou krásnější. Už tím jak jsou různě kudrnatý. No roste dobře, ale s tím dalším květenstvím nevím. Má 3 nový pahlízy v 1 květní pouzdro takové pidi. To už uschlo. Venku moc nepřekáží horší v zimní zahradě . Stopka je 115cm.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru