Autor |
Zpráva |
Marta1
|
![Příspěvek Příspěvek](./styles/serenitygreen/imageset/icon_topic_latest.gif) Re: Paphiopedilum - alba formy
To je tedy paráda..blahopřeji..
|
úte 28. led 2014 21:21:19 |
|
![](./styles/serenitygreen/theme/images/spacer.gif) |
virens
Moderátor
Registrován: stř 30. črc 2008 13:04:11 Příspěvky: 1228 Bydliště: Brno
|
![Příspěvek Příspěvek](./styles/serenitygreen/imageset/icon_topic_latest.gif) Re: Paphiopedilum - alba formy
No vidíš, tak ses konečně dočkala nepotentočkovanýho albína jak píše Zdenka ![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif) . Možná jsem nějaký písmenko přidal ale zas ne tolik. Ale aby to bylo správné Paph. esquirolei tak se petaly musí mírně zkroutit !! ![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
|
úte 28. led 2014 21:36:47 |
|
HAKI
Registrován: stř 01. říj 2008 16:31:10 Příspěvky: 5313 Bydliště: Hradec Králové
|
Však konečně potentočky se mě moc nelíbily.Zkroutit ho sama nemůžu tak uvidíme co udělá dál sám. ![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif) a měl by ještě vztyčit vlajku ![Mr Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
|
úte 28. led 2014 22:25:53 |
|
Věra
|
HAKI píše: Už včera to trochu začalo a dnes je to už jasné.Jak já jsem postižená těma albínama tak jsem si říkala tam zase něco bude nezeleného.No dneska na to koukám a skoro nevěřím . Žádné čárky tečky ani jiné znaky -jako od brouků nějaké nepředloženosti co by snad na květu nechaly od svého lezení - nejsou v květu no prostě nejsou.A to jsem květ prohlédla hodně důsledně .Tak tohle se povedlo pafíčko je od Popowa a já tleskám.Netuším jestli ještě květ prodělá nějaké změny na netu je hafo různých fotek.No mohl by se nějak prokroutit ![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif) a měla by dušička pokoj.Šalalalalá lalalalo ![Mr Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) Hano, tedy ten je fakt krásný..
|
stř 29. led 2014 7:42:40 |
|
pavelheger
Administrátor
Registrován: úte 29. črc 2008 14:35:34 Příspěvky: 3357 Bydliště: Senetářov. okr. Blansko
|
Těším se na vyzrálý květ. Ale nádhera je to už i v tuto chvíli. Hezký den Pavel
|
stř 29. led 2014 21:52:39 |
|
Zdenka
|
virens píše: No vidíš, tak ses konečně dočkala nepotentočkovanýho albína jak píše Zdenka ![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif) . Možná jsem nějaký písmenko přidal ale zas ne tolik. Ale aby to bylo správné Paph. esquirolei tak se petaly musí mírně zkroutit !! ![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif) Původně jsem to tak chtěla taky napsat, je to lákavé ![Úsměv :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
|
stř 29. led 2014 22:14:04 |
|
HAKI
|
Jen abyste neřekli že ukazuju jinou kytku ![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif) protože pafíčko se mění před očima.Dorsální sepal se narovnává ,petaly prokrucovávají a tím se točí konce petalů jakoby nahoru -skoro to vypadá jako by chtěl květ letět.Jak se do toho takhle dal myslím že bude ještě pokračovat dál.
Přílohy:
30.1.2014.jpg [ 194.17 KiB | Zobrazeno 4178 krát ]
|
čtv 30. led 2014 17:46:04 |
|
evulka
Registrován: pon 28. bře 2011 19:21:35 Příspěvky: 2258 Bydliště: PODĚBRADSKO
|
Ten se tedy předvádí krasavec ![Překvapený :o](./images/smilies/icon_e_surprised.gif)
|
čtv 30. led 2014 18:15:49 |
|
HAKI
|
Tak dám ještě jednu fotečku .V tomto případě prokrucování ,kroucení ,vykrucování dovoleno i žádáno.
|
ned 02. úno 2014 12:48:28 |
|
Zdenka
|
Je krásný
|
ned 02. úno 2014 13:42:27 |
|
|