Jde mi o to,že bych někomu spíše odpustil že se přehmátne ,a pošle mi jinou botaniku,než hybrida...
To je docela rozdíl,pro mne tedy určitě...
No ale mám info jen z fotek...
Trošku jsem se v tom tvém příspěvku ztratil, protože jsme mluvili o tranlienianum, coccineum, gratrixianum...marťan píše:Honzo,moje tranlienianum (mělo by být malé) má listy starých růžic cca 25 cm dlouhé...![]()
Jde mi o to,že bych někomu spíše odpustil že se přehmátne ,a pošle mi jinou botaniku,než hybrida...![]()
To je docela rozdíl,pro mne tedy určitě...
No ale mám info jen z fotek...
No-co jiného si v takovém případě přát...Honza.S píše:Mimochodem rostliny jsme reklamovali a právě mi přišla odpověď :
Hello
This is complicate, we do not know anything about. We can only propose that
somebody gives us back the Paphs with the wrong label and we will change
the plants.
Tedy :
Je to složité, když o tom nic nevíme. Můžeme jen nabídnout, že když nám někdo
rostliny se špatnou jmenovkou vrátí, vyměníme mu je.
Jsem zvědav, co na to řekne Haki
To je tedy zvláštní a divná odpověd .Mohla bych poslat rostlinu p.Kacerovskému a on by ji mohl vyměnit tedy až tam pojede.A že mu tuto možnost nenabídli hned .Prostě je prodáno a hotovo. Zdá se mě to moc krkolomné.Stejně si myslím že musí být těch rostlin víc -nejsou jen dvě-mohou mít zpětnou kontrolu u nich .Možná jim takto v O+M kvete celý stůl.No ne?Prozatím nemám moc důvěru od nich něco dál objednávat.Já jim ještě taky napíšu 400kč se mě zdá trochu moc za hybrida.Honza.S píše:
Tedy :
Je to složité, když o tom nic nevíme. Můžeme jen nabídnout, že když nám někdo
rostliny se špatnou jmenovkou vrátí, vyměníme mu je.
: