Strašně se mi líbí Miltonia spectabilis var. Moreliana. Jsem spíš začátečník. Ale četla jsem, že není náročná a že vyžaduje temperované až teplé podmínky...Je to pravda? Co myslíte vy?
Nafocenou jsem ji viděla v Drážďanech. Pokud ji tady nikdo nemá, tak ji mají ve své fotogalerii v botanické v Liberci a možná i v Teplicích, třeba by ti přes mail řekli, co to chce.
Katka: To je dobrý nápad. Děkuji. Já ji viděla v katalogu té Ecuagenery za 20dol. a dokonce ji prodávali na Zahradě Čech, tak jsem si myslela, že těžká na sehnání nebude...
Také jsem na ní koukala v Drážďanech....když mě se toho líbí tolik a místa je málo....Jinak si myslím, že pěstování bude podobné jako u ostatních miltonií (hlavně vychytat zálivku), pro kvetení bude důležité kolísání teplot, takže bych to viděla v létě někam ven.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru