|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Autor |
Zpráva |
vera pokorna
|
Oncidium Sweet Sugar
Dobrý den, mám klasiku z Hornbachu -Sweet Sugar, letos podruhé kvete a krásně. Zdá se, že se mu daří. jen mě zneklidňují trvale hodně svraské pahlízy, které má. Jen v létě, při letnění mělo sice svrasklé, ale ne tolik. Mám ho u východního okna, teplo / 22st./ a na vlhkých kamenech.Občas ho ráno porosím, ale trošku se bojím toho vlhka. Máte u těchto kytek totéž, nebo dělám něco špatně? Sice ho prodávají v těch makrostodolách běžně a za vcelku malý peníz, ale stejně bych o něj nerada přišla. Díky za názor.
|
ned 14. lis 2010 8:17:10 |
|
|
pavelheger
Administrátor
Registrován: úte 29. črc 2008 14:35:34 Příspěvky: 3346 Bydliště: Senetářov. okr. Blansko
|
Re: Oncidium Sweet Sugar
Věro, zcela hladké jsou jen nové pahlízy. Jakmile odkvetou, tak se svraští a už se nikdy znovu nevypnou. hezký den Pavel
|
pon 15. lis 2010 8:53:43 |
|
|
vera pokorna
|
Hm, takže dobrý, díky za zprávu.
|
pon 15. lis 2010 12:55:43 |
|
|
Danicka
Registrován: ned 22. úno 2009 18:24:32 Příspěvky: 308 Bydliště: Holice, Pardubicko
|
Pavle diky za info.Manzel se tomu taky vzdycky divi,co s nima delam,ze jsou scvrkle-jestli je jako nezalevam ci co.Ja to mam hlavne u Colmanary,no a Oncidka taky.Vim,ze je to normalni,ale vrchol vseho je,kdyz jsou pak jeste bez listu,tak to je dost osklive.Jeste dobre,ze se dobre rozrustaji.Mne jen mrsky nechteji kvest.To je ale jako vzdy u me svetelnymi a tepelnymi podminkami.Musi holky pockat,az budeme nekdy ve svem byte s plastaky.
|
pon 15. lis 2010 14:24:46 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|