Taky se mi zdá. Proto mě zajímá zálivka v zimě. Asi by měla snést dost sucho.olaw píše:Já se dočetl, že by měla být opadavá.
Coelogyne schilleriana
Re: Coelogyne schilleriana
Ano je opadavá. Není to žádný problém.radzak píše:V jakých ji máte teplotách a jak zaléváte přes zimu? Také vám po vyzrání pahlíz opadaly listy?Míra píše:Já jsem ji přendal z podložky do květináčku a zatím jede také úspěšně druhý rok ale prozatím na květ to nebude. Je velice zajímavá.
A fotka rostliny by nebyla?Míra píše:Ano je opadavá. Není to žádný problém.radzak píše:V jakých ji máte teplotách a jak zaléváte přes zimu? Také vám po vyzrání pahlíz opadaly listy?Míra píše:Já jsem ji přendal z podložky do květináčku a zatím jede také úspěšně druhý rok ale prozatím na květ to nebude. Je velice zajímavá.
Já ji mám teprve mrňavou ale klidně nafotím.
Díky, to bych byl rád.Míra píše:Já ji mám teprve mrňavou ale klidně nafotím.
- Marion
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je opravdu mrňousek,ať vám roste!!!

Koupil jsem si přes pokojovky Coelogyne schilleriana. Když už jste nakousli to téma zajíce v pytli, toto je pořádný zajíc, ale naštěstí ne v pytli. Tímto panu Kacerovskému moc děkuju za výběr opravdu pořádného macka.
Radku, jak pak si zatím vedeš s pěstováním tohoto prcka?
Radku, jak pak si zatím vedeš s pěstováním tohoto prcka?
Jardo, dobře žes mi ji připomněl. Mám ji tak trochu z dohledu a zdálo se mi, že se na ní pořád nic nezelená, tak jsem z toho neměl moc dobrý pocit
. Dnes jsem si ji konečně prohlédl a zjistil, že teprve začíná tlačit nové výhony. Tak hlavně, že přes zimu nechcípla
.
Mimochodem, ta tvoje je pěkný macek
.
Mimochodem, ta tvoje je pěkný macek
Získala jsem namontovanou c.schilleriana, je na mřížce.Nyní je uř bez listů. Chtěla bych ji časem přemontovat. Jaké je pro to nejvhodnější období?