![Příspěvek Příspěvek](./styles/serenitygreen/imageset/icon_topic_latest.gif)
Re: Zkušenosti s prodejci orchidejí
Příloha:
WP_20160921_002.jpg [ 167.09 KiB | Zobrazeno 4958 krát ]
Příloha:
WP_20160921_004.jpg [ 154.29 KiB | Zobrazeno 4958 krát ]
Tak jsem si znovu objednal nějaké kytičky od Orchids&more. Minule Haki psala, že s nimi nemá dobrou zkušenost, ale týkalo se to střevíců a toho, že neseděly druhy, nebo něco takového. Já jsem byl opět spokojen na 100%! Dokonce jelikož jsem od nich letos již objednal tak z 18Euro poštovného mi odečetli 10Euro. Tak krásné a veliké rostliny které jsem dostal jsem opravdu po zkušenostech s jinými prodejci neočekával. Každá rostlina sice stála okolo 15Euro, tedy cca něco přes 400kč. I za 500kč bych byl s těmito rostlinami spokojený. Co je platné když jinde zaplatím 250kč ale dostanu blechu v žalostném stavu, která se k těmto rostlinám přiblíží tak za dva roky úspěšného pěstování.
Šlo o pět rostlin: 2x Oncidium cebolleta, 2x Oncidium nanum, 1x Trichocentrum tigrinum. Platba až po rozbalení zásilky. Nevím jak fungovali dříve, ale připadá mi, že tato firma pochopila, že napálit zákazníka se nevyplatí. Pokud budu něco shánět a oni budou mít rostlinu v nabídce tak nikoho jiného nehledám a rád si zaplatím i poštovné. Radost z pěkných kytek mi to bohatě vynahradí.
Přikládám dvě fota, která hovoří za vše.