Autor |
Zpráva |
evulka
Registrován: pon 28. bře 2011 19:21:35 Příspěvky: 2258 Bydliště: PODĚBRADSKO
|
![Příspěvek Příspěvek](./styles/serenitygreen/imageset/icon_topic_latest.gif) Re: Zkušenosti s prodejci orchidejí
No, tak jsem napsala další mail a poprosila alespoň o potvrzení mé objednávky a opět žádná odezva..dochází mi trpělivost a už mi to připadá mírně řečeno neslušné Máte někdo nějaký tip na prodejce orchidejí, který tedy komunikuje ![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif) mimo p. Lukscheitera?
|
pát 10. dub 2015 17:32:32 |
|
![](./styles/serenitygreen/theme/images/spacer.gif) |
Zdenka
|
![Příspěvek Příspěvek](./styles/serenitygreen/imageset/icon_topic_latest.gif) Re: Zkušenosti s prodejci orchidejí
Já jsem opravdu problém neměla. Tak nevím. Píšeš přes kontaktní formulář, nebo přímo?
|
pát 10. dub 2015 17:39:53 |
|
evulka
|
Zdeno ,já dříve také ne. První objednávka byla 6.března , nereagoval, po mém telefonátu jsme se dohodli , že odešle po výstavě...nic. 6. dubna jsem se připomněla a objednala ještě jednu kytku co mají aktuálně ihned k dodání...opět nic . Včera jsem napsala přes kontaktní formulář( psala jsem mu i přímo na mail) o potvrzení objednávky a opět nic ...dříve vše fungovalo , jak vidím , nejsem jediná , kdo má s nimi problém , mrzí mne to moc a nebaví mně stále telefonovat..Mají na svých stránkách , že vše napraví, ale bohužel nenapsali kdy ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
pát 10. dub 2015 17:50:32 |
|
Zdenka
|
Já tě chápu, jen jsem z toho překvapená, protože se mi to nestalo. Ale jinak je to frustrující a člověk je jen otrávený. Rozumím tomu.
|
pát 10. dub 2015 18:55:49 |
|
Mencelu
|
No mě dnes odpoledne přišla Laelia tenebrosa od Pokojovek, ale vlastně byl odeslílatel Botanická zahrada Praha Troja. Původně jsem měla tuto kytku jako náhradní a jako třetí, vždy dávám 2 náhradníky abych neostrouhala. Kytka původně obědnaná a i první náhradnice prý nebyly v dobrém stavu, tak je nebral. Jen mne mate ta Botanická jako odesílatel Kytka je jinak obří ![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif) bude možná i kvést má květní pochvu uvidíme jestli se naplní. Jinak komunikace při schválení odeslání této náhradnice byla v pohodě- ráno ve středu mě pán napsal jestlu jí chci poslat a odpoledne jsem odepsala, že ano, večer pán napsal že jí ve čtvrtek pošle a dnes dorazila. Držím pěsti ať všem kytičky dorazí v pořádku!!!
|
pát 10. dub 2015 20:14:44 |
|
Ani
|
Lucinko,přišlo to z Tróje asi proto,že tam p.Kačerovský má kytky na prodej..aspon tak mi psal tento týden a potvrdil mi objednávku s tím,že v pondělí ji odešle..Tak jsem moc zvědavá,chtěla jsem 3 kytky.
|
pát 10. dub 2015 20:31:01 |
|
evulka
|
Tak to fakt nechápu, za ty roky co u něj objednávám jsem tam nechala nemalé peníze...o to víc mne to mrzí.
|
sob 11. dub 2015 5:59:24 |
|
Zdenka
|
Doufám, že se to napraví. Je to milý člověk a mám ho ráda. Možná si opravdu nabral příliš mnoho. Není to omluva, jen úvaha. Doufejme, že se to teď vrátí do normálních kolejí a i ty budeš nakonec spokojená.
|
sob 11. dub 2015 9:27:12 |
|
evulka
|
Zdeno já vím , že je to slušný člověk a o to víc to nechápu, teď jsem mu zkoušela i volat ale nedovolala jsem se. Opravdu nevím proč na mé objednávky nereaguje, napsat nějaké vysvětlení přeci nezabere zase tolik času po takové době...no asi bych se na to opravdu vykašlala, ale mám objednanou piniovku a tu potřebuji , objednala jsem si ji i od Lukscheitera, ale ta půjde vysypat na zahrádku ![Smutný :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
|
sob 11. dub 2015 9:58:06 |
|
lipo
Registrován: úte 26. bře 2013 17:58:12 Příspěvky: 1268 Bydliště: Kolomuty
|
Evulko, Píniová kůra bezpečně a poměrně rychle Zelené údolí, je to v masožravých rostlinách http://www.zeleneudoli.cz/specialni-substraty-x2s012512, zkus. Živý rašeliník mi poslali tedy mizerný, no ono po zimě, co bych chtěla. Ale kůra je pěkná. Eva
|
sob 11. dub 2015 10:17:42 |
|
|