Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je ned 24. lis 2024 1:45:09

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 100 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Další
 Každý jsme nějak střelený 
Autor Zpráva

Příspěvek Re: Každý jsme nějak střelený
Taky mám ráda ostré, to co se zdá druhým pálivé já necítím, ale kdysi v Brně na výstavišti v rámci potravinářského veletrhu jsem zavítala do mexické restaurace a dala si nějaké tortily a k nim mi dali nějaké pasty s tím, že to pálí a já hrdinka , že to nevadí jsem zvyklá, sedla jsem ke stolu nabrala a potom asi deset minut plakala,potila se, smrkala a mám pocit, že i demntně slintala za pobavených pohledů obsluhy, jestli to pálilo dvakrát si nevzpomínám, ale po prvotním překonání pálivosti to jakoby pálilo míň asi jsem si umrtvila pusu a dalo se to sníst, z jakých papriček to ale bylo nevím nejspíš klasika jalapeňo. Ostrá jídla z papriček se prý používají i jako desinfekce střev proto prý v oblastech s horší hygienou je v oblibě ostrá kuchyně a jídly s pálivými papričkam krmíi i malé děti
V případě Vašich papriček to musí vyhnat i tasemnici s obrovským řevem. :lol:

Naposledy upravil pafka dne pon 22. srp 2011 8:31:51, celkově upraveno 1

pon 22. srp 2011 8:26:16

Ked to tak extremne pali, neposkodzuje to chutove pohariky? Alebo celu sliznicu ust? Tiez mam rada pikantne, ale take normalne - klasicku chili omacku a dost mi chuti zelene curry ;)

pon 22. srp 2011 8:26:56

Butka píše:
Ked to tak extremne pali, neposkodzuje to chutove pohariky? Alebo celu sliznicu ust? Tiez mam rada pikantne, ale take normalne - klasicku chili omacku a dost mi chuti zelene curry ;)

Nebojte se. Chuť mi zůstala a huba se zatím neloupe.

pon 22. srp 2011 10:02:15
Profil Zobrazit autorovy stránky

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

pon 22. srp 2011 11:47:26

pafka píše:
Taky mám ráda ostré, to co se zdá druhým pálivé já necítím, ale kdysi v Brně na výstavišti v rámci potravinářského veletrhu jsem zavítala do mexické restaurace a dala si nějaké tortily a k nim mi dali nějaké pasty s tím, že to pálí a já hrdinka , že to nevadí jsem zvyklá, sedla jsem ke stolu nabrala a potom asi deset minut plakala,potila se, smrkala a mám pocit, že i demntně slintala za pobavených pohledů obsluhy, jestli to pálilo dvakrát si nevzpomínám, ale po prvotním překonání pálivosti to jakoby pálilo míň asi jsem si umrtvila pusu a dalo se to sníst, z jakých papriček to ale bylo nevím nejspíš klasika jalapeňo. Ostrá jídla z papriček se prý používají i jako desinfekce střev proto prý v oblastech s horší hygienou je v oblibě ostrá kuchyně a jídly s pálivými papričkam krmíi i malé děti
V případě Vašich papriček to musí vyhnat i tasemnici s obrovským řevem. :lol:

Možná i vlka. :D :lol: ;)

pon 22. srp 2011 11:58:16

Takhle střelená tedy nejsem. Trápit se tím, že mi huba div neupadne :o Proti gustu žádný dišputát :lol:

pon 22. srp 2011 14:40:15

Míra píše:
nina píše:
Hm, když to tady tak pročítám, pálivý nemusím. Ale někdy mě popadne udělat manželovi radost a ... já se dusím, čelo orosené a on řekno...mno, lehce pikantní... Tak si myslím, že výše popsaná paprička by mě asi zabila. :mrgreen: :lol:

Nino, snesu hodně ale naprosto si nedovedu představit sežvýkat ji celou. To může snad jen sebevrah. Také bych asi skončil na krchově ale v Indii je rekordman a je to dokonce žena, která je jí naprosto běžně a denně jich "slupne" cca 6-7ks. No ta musí mít opravdu hubu plechovou.

Míro, ta žena v Indii musí být krmena papričkama už od narození. No, bez nich jí asi jídlo příjde mdlé a bez chuti. Prostě je to pro mně nepochopitelný.

pon 22. srp 2011 23:01:43

No tak jsem sebral prví úrodu zralých aby ty zelené dozrály. A, že jich tam ještě je.

Přílohy:
orchideje 250.jpg
orchideje 250.jpg [ 103.38 KiB | Zobrazeno 2789 krát ]
stř 24. srp 2011 20:18:34

Az budete posílat semínka zájemcům, vzpomeňte i na mne, já teda nekorenim, ale můj 78lety táta je také jejich vyznavač . Díky hana

stř 24. srp 2011 20:41:09

Míra píše:
No tak jsem sebral prví úrodu zralých aby ty zelené dozrály. A, že jich tam ještě je.

No super! Asi pěkně ostrý, když i ta moucha vedle z toho chcípla!!! :o :o :o

stř 24. srp 2011 22:22:15
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 100 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Další