Inspirace na nove orchideje - co nakoupit v Drazdanech?
Autor |
Zpráva |
Věra
|
Re: Inspirace na nove orchideje - co nakoupit v Drazdanech?
Já jen Phal.braceana a Phal. stobartiana........stačí...možná minus Věra
|
čtv 03. bře 2011 18:23:27 |
|
|
hanka2
|
No,právě..už pomalinku šporuju,odkládám drobné do prasátka
|
čtv 03. bře 2011 19:37:59 |
|
|
Míra
|
No já si myslím, že letos už to bude moje labutí píseň, protože místo ubývá. Docela mám radůstku už dnes a to 10 ks rostlin rodu Stanhopea z nichž je jeden sp, čili neurčená a ostatní jsou: gutata, impressa, posadae, nigripes, cornuta, jenischiana, embreey, martiana a graveolens. Tímto se sbírka rozrostla na dvacet druhů. Jinak mám objednané rostliny, které mi přivezou do Drážďan a to: Cirtochilum macranthum, Maxillaria Macas, Odontioda hybr. Odontoglossum spectatisimum, Otoglossum coronarium, Coryanthes mastersiana a Coryanthes speciosa. Věřím, že si tam vyberu ještě alespoň 5-10 rostlin, po kterých toužím. Jde o to, zda je budou mít. V květnu mi dorazí ještě Habenaria medusae a už asi budu nucen být spokojen.
|
čtv 03. bře 2011 22:30:28 |
|
|
Haniko
Registrován: úte 10. lis 2009 13:36:11 Příspěvky: 80 Bydliště: Brno
|
a já bych chtěla Dendrobium lanyaiae, Schoenorchis fragrans, Dendrobium laevifolium=Miccraithea laevifolia
_________________ Hana
|
sob 05. bře 2011 9:02:32 |
|
|
pavelheger
Administrátor
Registrován: úte 29. črc 2008 14:35:34 Příspěvky: 3346 Bydliště: Senetářov. okr. Blansko
|
dejv píše: Cau, jako ostatni se chystam do Drazdan a jako kazdy rok resim, co koupit. Samozrejme mam neco vytipovane, ale zajimalo by me, co shanite vy?
Prosim napiste kazdy par kousku, ktere stoji za to mit, pripadne ktere shanite... Diky moc za inspiraci, at mam co studovat pred cestou...
David Davide, a teď by mě zájímalo, jestli jsi se nechal něčím inspirovat nebo nic ze zde jmenovaných kytek není Tvojí krevní skupinou Hezký den Pavel
|
ned 06. bře 2011 21:03:40 |
|
|
Gabča
Registrován: sob 20. úno 2010 1:33:23 Příspěvky: 746 Bydliště: Mělník
|
Já bych také ráda Schoenorchis fragrans, a Cycnoches lodigesii nebo chlorochilon. V Brně mě uchvátila Masdevalia reginae, ale ještě nemám zjištěno, co potřebuje.
|
ned 06. bře 2011 22:17:36 |
|
|