Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je čtv 05. pro 2024 4:17:15

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Darujte :-) 
Autor Zpráva

Příspěvek Re: Darujte :-)
aja píše:
Upřímně řečeno jsem se s cenou 39-50 Kč ještě nikde nesetkala, hlavně pokud si člověk koupí rostlinky ve výprodeji má velikou šanci že si něco s ní přiveze domů navíc.

Já se setkávám v OBI každou chvilku, že mají za hubičku orchidejky . Sem tam si nějakou koupím. Taky moc těch penízků nemám když jsem na MD dlouhodobě.

ned 08. kvě 2011 19:00:35

Mohu potvrdit od p.Lukscheistra mám 3 phaly á-55Kč,daří se jim dobře.Dnes jsem v Kauflandu v Kolíně viděla odkvetlé phaly za 100Kč -tuhé listy , dost kořenů.Manžel mě od tamtud táhl :lol: byly bílé už je mám, ale stejně, ta cena :P .Jinak p. Lukscheiter se mi už ozval budou cattleye už brzy prodávat.Snad budou za rozumnou cenu a mám od něj i substát -vše za jedno poštovné :lol:

ned 08. kvě 2011 20:12:18

já to Ájino "darujte" trochu upřesním. Ája je studentka, takže zatím bez příjmu, proto zvolila tuto cestu. ;)
Pár oddělků jsem jí dala, mládí se má podporovat :P

ned 08. kvě 2011 21:55:49
Profil ICQ

EvaJ píše:
já to Ájino "darujte" trochu upřesním. Ája je studentka, takže zatím bez příjmu, proto zvolila tuto cestu. ;)
Pár oddělků jsem jí dala, mládí se má podporovat :P

To nám měla napsat za to se nemusí stydět, že studuje. To je pak jiná.

pon 09. kvě 2011 8:14:41

Já se za to že jsem student nestydím jenom jsem pouze nevěděla, že to mám napsat ( jsem si nemyslela že to něco změní) jinak děkuji všem za nabídky a ještě jednou děkuji za oddělky paní evě zatím se jim daří dobře. A ohledně firmy Lukscheiter, tak mám s nimi velmi špatnou zkušenost.

pon 09. kvě 2011 11:41:34

No já tak 50 na 50. Jednu objednávku jsem dostala a druhou vůbec ne.

pon 09. kvě 2011 12:47:24

To máte dobrý já jsem si objednala rašeliník a měl mi ho donést na výstavu Živá exotika, po zaplacení vstupu jsem přišla ke tánku Lukscheitera a ptám se zda ho pro mě má a on že ho zapomněl tak se mi omluvil a že mu mám poslat adresu tak jsem mu ji poslala že mi to zadarmo pošle že zaplatím pouze cenu rašeliníku psala jsem mu 5x a nic hlavně že mi potom poslal propagační materiál na hybridní orchideje.

pon 09. kvě 2011 19:24:32

Tak to by\ mě tedy taky pěkně naštvalo.

úte 10. kvě 2011 8:33:29

Ahoj Ajka, rád by som Ti niečo poslal, ale nakoľko som tiež študent, asi dobre vieš, že niekedy je každá koruna dobrá a to poštovné do Čiech nie je zrovna najlacnejšie... :? , ak by sa mi to podarilo poslať najlacnejšie ako ide, ako list do pol kila, čiže bez črepov a substrátu, tak by to mali byť 3€ :shock: , neviem, či sa Ti to za túto cenu oplatí, mohol by som poslať dva menšie faleňáky, ten väčší po nájazde papagája, ale už vyháňa nový lístok, pár oddenkov tej najobyčajnejšej ludisie a nejaký oddelok kačeny ;)

stř 18. kvě 2011 1:48:07

aja píše:
Upřímně řečeno jsem se s cenou 39-50 Kč ještě nikde nesetkala, hlavně pokud si člověk koupí rostlinky ve výprodeji má velikou šanci že si něco s ní přiveze domů navíc.

Ájo, dnes jsem zrovna v Praze v globusu viděla jak vyhazujou do popelnice Phaly, které za 30,- už nikdo nechtěl. Dokonce i s té popelnici byli ještě ve stavu, z kterého by se dali krásně vypiplat. Měli dokonce ještě květy, jen mírně zcvrklé listy a spoustu kořenů. Úplně mi to přišlo líto, i když žádný phaly už nechci.TeĎ už jim tam zbyly jen ty modrý inkoustový obludy za strašně peněz :oops: Chce to chodit a nenechat se odradit, že pokaždé se tam zrovna nic nenajde. V globusu moje mamka koupila phaly za rekordních 20,-korun a já zase phal mini i s vázičkou za 50,- . Tak držím palce ať na něco narazíš.

čtv 19. kvě 2011 14:14:41
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2