Autor |
Zpráva |
miro
Registrován: čtv 14. kvě 2009 23:16:33 Příspěvky: 1378 Bydliště: okres Turnov
|
Re: FATA MORGANA 2010
tak ja sem tam nakonec nesel.vstal jsem v 7.00 s tim ze tam pojedu ale nakonec jsem se na to vykaslal.bud tam nepojedu vubec nebo se tam vydal pristi tyden,ale ne pres vykend.
_________________ Pekny den. http://luludi.rajce.idnes.cz/
|
ned 14. bře 2010 20:42:15 |
|
|
Katka
Registrován: pát 27. úno 2009 19:32:08 Příspěvky: 1725 Bydliště: Jihlava
|
rozumný nápad, jestli máš možnost ve všední den, bude to lepší. Nino a to měli letos ten prodej rozšířeý - vloni byl pan Dvořák nahoře na patře v tropech a Terra v tom průchodu k chladnému skleníku, tam se nedalo už vůbec hnout.Přijde mi, že přišlo letos mnohem víc lidí než vloni.
|
ned 14. bře 2010 23:14:04 |
|
|
Pavla5
Registrován: sob 20. čer 2009 9:09:29 Příspěvky: 95 Bydliště: Okres Praha-východ
|
Tak pokud jste někdo nešel nebo chcete znovu potěšit oči, koukněte na http://pavlahan.rajce.idnes.cz/Fata_Morgana_2010/ dala jsem tam nějaké fotky. Je to jen sem tam něco, měla jsem sebou malé dítě tak to bylo takové rychlé...
|
pon 15. bře 2010 9:48:27 |
|
|
nina
Registrován: stř 25. bře 2009 11:18:28 Příspěvky: 698 Bydliště: Česká Lípa, Žizníkov
|
Já vím, byla jsem tam taky. Snad ale příště bude líp. Větší plac by nebyl marný. I to kochání by bylo příjemnější. No nechť, i tak to byla nádhera. Katka píše: rozumný nápad, jestli máš možnost ve všední den, bude to lepší. Nino a to měli letos ten prodej rozšířeý - vloni byl pan Dvořák nahoře na patře v tropech a Terra v tom průchodu k chladnému skleníku, tam se nedalo už vůbec hnout.Přijde mi, že přišlo letos mnohem víc lidí než vloni.
|
pon 15. bře 2010 22:17:05 |
|
|
Věra
|
Jinak nicméně děkuji za pochvalu a ještě k cenám: aby si někdo nemyslel,že jsme chtěli někoho okrádat, tak nám lidi měnili cenovky a ty levnější dávali na ty dražší, to pak pohlídejte,ale měli jsem údaje, kterých jsme se drželi.Je možné,že i něco ukradli, to je taky druhá stránka věci.....
Věra
|
úte 16. bře 2010 8:20:28 |
|
|
kajmii
Registrován: stř 06. led 2010 22:18:15 Příspěvky: 907 Bydliště: Praha Kolovraty
|
Věro. To je bezva, že jste doplnili zboží, chystám se tam ve čtvrtek ráno, tak doufám, že na mě zbydou nějaká bulbophylla...
|
úte 16. bře 2010 14:31:02 |
|
|
Věra
|
Kajmi, Bulbophylla tam jsou,ale jestli máš konkrétní požadavek zavolej večer radši později Marianně a přivezou nebo dají stranou, doplňovali se hlavně Catleye a Paphiopedila. Já tam budu o víkendu....jinak tam má Ludo korek za 50Kč,kůra, míchaný substrát obohacený o nějaké minerály a měl by dovézt vázy na Vandy
|
úte 16. bře 2010 14:40:49 |
|
|
Pavla5
Registrován: sob 20. čer 2009 9:09:29 Příspěvky: 95 Bydliště: Okres Praha-východ
|
Jejej, určitě jsem to s těma cenama nemyslela jako okrádání , spíš jen, že byl zmatek a zbytečné dohadování a to byl teprve pátek. Já jsem tedy zaplatila, co se po mě chtělo . Nebyl právě šikovný systém s těma cenovkama sem-tam někde a umím si představit, co udělají někteří vyčúránci.. takže to bylo myšleno jako upozornění co lze čekat a nedohadovat se. Jestli si někdo uškodil, tak spíš prodejce. Sama taky vypomáhám na prodejní výstavě, i když v jiném oboru a vím, co se někdy děje. Věra píše: Jinak nicméně děkuji za pochvalu a ještě k cenám: aby si někdo nemyslel,že jsme chtěli někoho okrádat, tak nám lidi měnili cenovky a ty levnější dávali na ty dražší, to pak pohlídejte,ale měli jsem údaje, kterých jsme se drželi.Je možné,že i něco ukradli, to je taky druhá stránka věci.....
Věra
|
úte 16. bře 2010 21:12:37 |
|
|
pavelheger
Administrátor
Registrován: úte 29. črc 2008 14:35:34 Příspěvky: 3346 Bydliště: Senetářov. okr. Blansko
|
Pavlo, tento "systém" jak říkáš, je u prodejců orchidejí naprosto běžný. Ať nakupuješ v Praze, Drážďanech nebo Vídni. Po pár letech nakupování po výstavách to už člověku ani nepřijde. Ostatně v mnoha superhypermegagigamarketech s čímkoliv to také nebývá nic výjimečného a tak se u pokladny člověk diví kolik to zase po něm chcou Hezký den Pavel
|
úte 16. bře 2010 21:18:56 |
|
|
Gabča
Registrován: sob 20. úno 2010 1:33:23 Příspěvky: 746 Bydliště: Mělník
|
Věra píše: Kajmi, Bulbophylla tam jsou,ale jestli máš konkrétní požadavek zavolej večer radši později Marianně a přivezou nebo dají stranou, doplňovali se hlavně Catleye a Paphiopedila. Já tam budu o víkendu....jinak tam má Ludo korek za 50Kč,kůra, míchaný substrát obohacený o nějaké minerály a měl by dovézt vázy na Vandy Věro, mluvila jsem s pí Mariannou, mám kytku přivézt ukázat, pak se uvidí. Předpokládám, že bych to za něco vyměnila, ale jestli dovezli Paphiopedila, tak bych si možná i koupila nějaké navíc. Nebyl by seznam, co je k mání, že bych na to mrkla na netu a ev. si zabukovala? Děkuju.
|
stř 17. bře 2010 1:33:39 |
|
|