Ahoj všem, chtěla bych se zeptat, zda by orchidejáři z Ostravy a okolí neměli zájem cestovat na výstavu do Drážďan s agenturou z Ostravy? Vím, že je to pro mnohé příležitost setkat se s kamarády odjinud, ale to by se určitě dalo i v Drážďanech,co! A třeba bychom i něco ušetřili , třeba za Pendolino případně za nocleh, taky den dovolené .... a za to lze třeba pořídit další kousek!
Ale vážně, jsem předběžně domluvena s majitelkou CK Hana, že kdyby byl zájem, mohl by se zájezd realizovat. Zkusím poslat odkaz na předběžnou nabídku, v případě zájmu je možno nabídku ještě upravit dle požadavků a návrhů účastníků.
Já jsem vloni jela s Alkatourem, bylo to sice moc fajn, ale trochu komplikované, tak třeba by to mohlo jít jednodušeji. A pak nemusíme závidět Pražákům a Brňákům a ještě se můžeme více poznat, když třeba možná bydlíme blízko sebe!
Musím ale taky napsat, že diskuzi sleduji už léta a mám ji moc ráda, každý den si v ní čtu, obdivuji vaše fotky..., jen vám nemám co poradit. Tak třeba to vyjde teď. Zdeňka z Ostravy
http://www.agenturahana.cz/poznavaci-za ... brano=1957